KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

19 Mayıs’ın 104.yılı Fener Alayı ile taçlandı

Akhisar Belediyesi tarafından düzenlenen fener alayı etkinliğinde 7’den 70’e birçok vatandaş ellerinde Türk bayrakları ile Akhisar sokaklarında bayram coşkusunu gönüllerince yaşadı.

20 Mayıs 2023 Saat: 09:45
19 Mayıs’ın 104.yılı Fener Alayı ile taçlandı
19 Mayıs’ın 104.yılı Fener Alayı ile taçlandı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

19 Mayıs’ın 104.yılı Fener Alayı ile taçlandı

Akhisar Haberleri com

Akhisar Belediyesi tarafından düzenlenen fener alayı etkinliğinde 7’den 70’e birçok vatandaş ellerinde Türk bayrakları ile Akhisar sokaklarında bayram coşkusunu gönüllerince yaşadı. 

Akhisar Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen fener alayı yürüyüşüne Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP Akhisar İlçe Başkanı Umut Çavuş, İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanı Halil Korkmaz, Demokrat Parti Akhisar İlçe Başkanı Ergin Kolçe, CHP ve İYİ Parti Kadın ve Genç Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

167 sokak Atatürk parkı önünde toplanan kalabalık grup, ellerinde taşıdıkları Türk bayrakları ve meşalelerle, marşlar okuyarak Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi önüne kadar yürüdü. Çok sayıda vatandaş, üzerinde Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Türk bayrağı baskısı olan tişörtleri giyerek yürüdü. Polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı yürüyüş, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi önünde son buldu.

Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi önünde kurulan platformda kalabalığa seslenen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Öncelikle bu akşam siyaset üstü bir akşam. Bu akşamın bir siyaseti yok ama bu akşam bizlerle olan Millet ittifakının CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti İlçe Başkanlarına çok teşekkür ediyorum.

Öncelikle hepinizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlu olsun. Mustafa Kemal Paşa 19 Mayıs 1919’da Samsun’da bir yolculuğa başladı ve o yolculuk henüz bitmedi, hala devam ediyor. Daha güçlü daha özgür daha demokrat daha çağdaş için işte bu insanlarla biz de bu yolculuğa devam edeceğiz. Bana zaman zaman soruyorlar Akhisar’ın nesini seviyorsun, ben de şunu söylüyorum, ben en çok Akhisar’ın insanını seviyorum. Çünkü Atatürkçü, çağdaş, demokrat, vatanseverler hepiniz varolun. Çok güzel ve 19 Mayıs’a yakışan bir gece oldu. Bu katılım gerçekten gözyaşartıcı. Bu katılım bu iştah biz de hiç bitmez. Yüzyıllar geçse de bitmez. Atatürk’ün çıktığı o yoldan hem Akhisar halkı hem Türk milleti ayrılmayacak hepimiz söz veriyoruz. Bugün özellikle konser yapmadık ancak haftaya Türk gençliğine armağan ettiğimiz konserlerimiz var. Atatürk hep şunu söyledi, bu cumhuriyeti gençlere emanet etti ve biz gençler çok güveniyoruz. Bu akşam da çok sayıda genç var, hepinizin ayaklarınıza sağlık” dedi.











































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız