KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Eğitim

AHMETLİ ANADOLU LİSESİ BAHÇESİNE 200 KİŞİLİK ORTA ÖĞRETİM ÖĞRENCİ YURDU YAPILACAK

AHMETLİ ANADOLU LİSESİ BAHÇESİNE 200 KİŞİLİK ORTA ÖĞRETİM ÖĞRENCİ YURDU YAPILACAK

21 Aralık 2012 Saat: 18:26
AHMETLİ ANADOLU LİSESİ BAHÇESİNE 200 KİŞİLİK ORTA ÖĞRETİM ÖĞRENCİ YURDU YAPILACAK
AHMETLİ ANADOLU LİSESİ BAHÇESİNE 200 KİŞİLİK ORTA ÖĞRETİM ÖĞRENCİ YURDU YAPILACAK
DAYIOĞLU KASABI



Ahmetli Anadolu Lisesi Bahçesine Manisa Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  İl Vakfı (SYDV), İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ahmetli Belediyesinin katkılarıyla 200 kişilik ortaöğretim öğrenci yurdu yapım protokolü imzalandı.
Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen yurt yapım protokol imza törenine Vali Halil İbrahim Daşöz,  Vali Yardımcısı Turgay Ergin, Ahmetli Kaymakamı Fuat Güler,  Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Katran, Manisa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mümin Osmanoğlu katıldı.
Ahmetli İlçesi Anadolu Lisesi bahçesine Ahmetli Kaymakamlığı, Manisa Valiliği SYDV tarafından 200 kişilik (100kız+100 erkek) Ortaöğretim Öğrenci Yurdu’nun yapılacağını ifade eden Vali Daşöz, “Yurt tamamlandığında Ahmetli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Anadolu Lisesi Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu ismi verilecek. Yurt için 2 milyon 500 bin TL Ahmetli Kaymakamlığı ve Manisa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanacak. Söz konusu meblağ yetmediği takdirde tamamlanması için gereken ödenek Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi tarafından karşılanacak” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, öğrenciler için barınmanın büyük bir sorun olduğunu belirterek, bu tür protokollerle bu sorunun çözüldüğünü söyledi. Altınsoy, kampanyanın başladığı 2003 yılından bu yana 163. Protokolü imzaladıklarını ifade ederek, “Bin 399 derslik ve 9 atölye yapıldı. Toplam maliyeti 158 milyon 988 bin 468 TL’dir” şeklinde konuştu.
 İl Milli Eğitim Müdürü Altınsoy, “2012 yılından bu yana ise 20. Protokol imzalanırken, 141 derslik kazandırıldı. 28 milyon 545 bin 400 TL ayrıldı” diye konuştu.
 Ahmetli Kaymakamı Fuat Güler,  Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan da yapılacak olan yurdun ilçeye kazandırılmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.
Konuşmalardan sonra Vali Daşöz’ün başkanlığında Ahmetli Anadolu Lisesi Bahçesine 200 kişilik (100 erkek, 100 kız) orta öğretim öğrenci yurdu yapım protokolü imzalandı.









 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız