KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Ak Partili Aydemir’den Soma ve Gördes Çıkarması

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Soma ve Gördes ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

11 Ağustos 2022 Saat: 16:38
Ak Partili Aydemir’den Soma ve Gördes Çıkarması
Ak Partili Aydemir’den Soma ve Gördes Çıkarması
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Ak Partili Aydemir’den Soma  ve Gördes Çıkarması

Haber Merkezi - MHA

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Soma ve Gördes ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Soma’da Çarşamba günleri kurulan semt pazarını ziyaret eden Aydemir, Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti, sorunları ve talepleri dinledi. Sonrasında Soma çarşı esnafını da ziyaret eden Aydemir, çarşı esnafı ve vatandaşlarla da oturup hasbihal etti.

Gördes Havuzlu Çarşı’da da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Aydemir; ‘Pandemi nedeniyle 2 yıldan beri milletimizle çok fazla bir araya gelememiştik, bu sene TBMM’nin de kapalı olduğu bu dönemde vatandaşlarımızla daha fazla bir araya gelebildiğimiz için kucaklaşabildiğimiz için mutluyuz’ dedi.

Aydemir’den Hastane Ziyaretleri

Soma’da Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini de ziyaret eden Aydemir, hastanelerdeki hizmetler ve yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı. Tedavi gören hastaları da ziyaret eden Aydemir hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Aşure İkramı

Muharrem Ayı olması hasebiyle AK Parti Soma Kadın Kollarının düzenlediği aşure hayrına katılan Aydemir, Milletvekili Mehmet Ali Özkan ve partililerle birlikte vatandaşlara aşure ikram etti.

Oda Ziyaretleri

Sektörlere dair sorunları ve talepleri dinlemek üzere oda ziyaretlerinde bulunan Aydemir, Soma’da Nakliyeciler Odasını, Şoförler Odasını, Ticaret Odasını ile Esnaf ve Sanatkarlar Odalarını ziyaret etti. Aydemir, Gördes’te de Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaretinde bulundu.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Soma’da kanaat önderleriyle ve partide daha önce görev almış kişilerle de bir araya gelen Aydemir, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Soma Şubesi’ni ziyaret etti. Aydemir’in bu ziyaretlerinde birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı.

Milletimizle Birlikte Yol Yürümeye Devam Edeceğiz!

Soma ve Gördes ziyaretlerinde toplumun birçok kesiminden insanla bir araya gelen Aydemir, ‘AK Parti olarak bugüne kadar hep milletimizle yol yürüdük, bundan sonra da milletimizle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz!’ dedi.

Yatırımları Yerinde İnceledi

Gördes İlçe ziyareti kapsamında Parti Teşkilatıyla bir araya gelen Aydemir, Belediyeyi ziyaret etti, sonrasında Millet Bahçesi ile Kur’an Kursu ve Uygulama Camii projelerini yerinde inceledi.

Durmak Yok Yola Devam!

İlçe ve mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini ifade eden Aydemir, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimize hizmet yolunda hep birlikte gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz!’ dedi.

Milletvekili Uğur Aydemir’e ziyaretlerinde, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Özcan ve Ahmet Erdoğdu, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Soma İlçe Başkanı Erol Saygılı, Gördes İlçe Başkanı Rıza Dilcan ile partililer eşlik etti.

 









































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız