KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Ak Partili Aydemir’den Yunusemre Ziyareti

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Yunusemre ilçesinde yoğun bir program gerçekleştirdi.

9 Ağustos 2022 Saat: 15:55
Ak Partili Aydemir’den Yunusemre Ziyareti
Ak Partili Aydemir’den Yunusemre Ziyareti
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Ak Partili Aydemir’den Yunusemre Ziyareti

Haber Merkezi

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Yunusemre ilçesinde yoğun bir program gerçekleştirdi.

Öncelikle AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığında AK Parti Teşkilatıyla bir araya gelen Aydemir, teşkilat mensuplarıyla 2023 seçimleri öncesi ilçedeki çalışmaları değerlendirdi.

Aydemir, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana ‘Halka Hizmet Hakk’a Hizmet’ anlayışıyla hareken eden bir parti olduğu için vatandaşların gönlünde ayrı bir yere sahip olduğunu belirtti. Hep birlikte 2023 seçimleri öncesinde de yine kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızın taleplerini dinleyeceğiz ve bu taleplerini yerine getirmek için durmadan-yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz, dedi.

Daha sonra OSM Demir Çelik firmasını ziyaret eden Aydemir, firma sahibi Osman Aşkın ile birlikte fabrikayı gezerek firmanın çalışmalarını inceledi. Fabrikada çalışan işçilerle de buluşan Aydemir, işçilerin taleplerini dinleyerek işçilerle çay sohbeti gerçekleştirdi.

Sonrasında Celal Bayar Üniversite’sini ziyaret eden Aydemir, yakın zamanda Hac vazifesini yapan CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet ATAÇ’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Muradiye Organize Sanayi Bölgesini de ziyaret eden Aydemir, MUSOB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık ile OSB bünyesinde yapımı devam dükkanların inşaatında incelemelerde bulundu.

Aydemir OSB’deki ziyaretlerinde ülkemizin büyümesinde, üretimin, istihdamın ve ihracatımızın artırılmasında Sanayicilerimizin çok önemli rol oynadığını ifade etti. Ayrıca Pandemi ve Ukrayna-Rusya Savaşı’nın küresel ekonomide yarattığı yıkıcı etkilere rağmen ülkemizin ekonomik olarak ekonomik olarak dünya genelinde en çok büyüme kaydeden ülkelerin başında geldiğimizi ifade eden Aydemir, hükümetimiz üretimi, istihdamı ve ihracatı daha da yukarı seviyelere çıkarmak için çalışan tüm sanayicilerimizi desteklemeye devam edecektir, dedi.

Muradiye OSB bünyesinde faaliyet gösteren Sertur Plastik ve Opel İnci firmalarını ziyaret eden Aydemir firmaların çalışmalarını yakından inceledi.

Milletvekili Uğur Aydemir’e ziyaretlerinde AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Çimbil, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, AK Parti Yunusemre Kadın Kolları Başkanı Ebru Kaplan ve AK Parti Yunusemre İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.
























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız