KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Asayiş

Akhisar’da 3 Farkı Olayda Uyuşturucu Operasyonu

Akhisar’da 3 Farkı Olayda Uyuşturucu Operasyonu

12 Mayıs 2023 Saat: 17:16
Akhisar’da 3 Farkı Olayda Uyuşturucu Operasyonu
Akhisar’da 3 Farkı Olayda Uyuşturucu Operasyonu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da 3 Farkı Olayda Uyuşturucu Operasyonu

Akhisar Haber Merkezi

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Akhisar  Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği görevlilerimizce uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik yürütülen projeli çalışma kapsamında yapılan aramada; - 3 parça halinde toplam 9 gr metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, 2 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapılmıştır. Konuyla ilgili dosyanın sonlandırılması amacıyla 10.05.2023 günü suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik Akhisar ilçesinde bulunan 1adreste yapılan aramada; - 2 parça halinde toplam 4,89 gr metafetamin maddesi Ele geçirilerek Ş.B(34) hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan işlem başlatılmıştır. Manisa halkının huzur ve güvenliği için Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir” denildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Akhisar  Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği görevlilerimizce uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik yürütülen projeli çalışma kapsamında yapılan 1 ara yakalamada; - 1,62 gr esrar maddesi ele geçirilmiş, 1 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapılmıştır. Konuyla ilgili dosyanın sonlandırılması amacıyla 10.05.2023 günü suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik Akhisar ilçesinde bulunan 1 adreste yapılan aramada; - Boyları 10 cm ile 45 cm arasında olan 50 kök kenevir bitkisi Ele geçirilerek B.S. (37) hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan işlem başlatılmıştır. Manisa halkının huzur ve güvenliği için Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir.

  1. - 29,43 gram Metamfetamin maddesi, - 3 adet ectasy hap  ele geçirilmiştir. Konuyla ilgili İ.K. (36) isimli şahıs hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan işlem yapılarak mevcutlu çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. Manisa halkının huzur ve güvenliği için Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir.

 



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız