KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Kültür/Sanat

Akhisar’da Bir Bu Eksikti

MANİSA Büyükşehir Belediyesinin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında, “Bir Bu Eksikti” adlı tiyatro oyunu, Akhisarlılar için sahnelendi

27 Mart 2018 Saat: 11:05
Akhisar’da Bir Bu Eksikti
Akhisar’da Bir Bu Eksikti
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Köroğlu AVM

Akhisar’da Bir Bu Eksikti

Metronom Haber Ajansı - MHA

MANİSA Büyükşehir Belediyesinin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında, “Bir Bu Eksikti” adlı tiyatro oyunu, Akhisarlılar için sahnelendi. Oyunun geliri ASDER Akhisar Sanat Dostları Derneği’ne bağışlanırken, Akhisarlı tiyatro severler eğlenceli bir gece yaşadı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ulusal tiyatroları, kentin dört bir yanındaki tiyatro severlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Akhisar’da ‘Bir Bu Eksikti’ isimli tiyatro oyunu sahne aldı. Akhisar Belediyesi Kültür Salonu’nda sahnelenen oyunu ASDER Başkan Yardımcısı Ali Söyler ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Kadın Kolları Başkanı Dilek Çabuk ve yönetim kurulu üyeleri, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Yeliz Dedeoğlu, Down Sendromlular Derneği Başkanı Neşe Çalışkan, Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Akhisarlı izledi.

Karmaşık Olaylardan Komedi Çıktı

Ray Cooney’in yazdığı, Can Törtop’un yönettiği oyunun kadrosunda; Berke Hürcan, Ece Gürsel, Celal Belgil, Can Törtop ve Ümmühan Kıldiş gibi ünlü isimler yer alıyor. Oyunda; Müşfik Bey, eski ortağının oğlu Şakir Sokullu’yu aramaktadır. Amacı Şakir’e yüklü bir para vermek olan Müşfik Bey’in tek şartı Şakir’in başka akrabası olamamasıdır. Gazete ilanını gören Şakir, dostu Ahmet Temiziş ile köşke parasını almaya gelir. Bildiği kadarıyla yaşayan başka akrabası yoktur. Ancak bir ikiz kardeşinin olduğunu fark etmesi uzun sürmeyecektir. Şakir’in ikizi Ali, evin genç kızı Suna’ya aşık olurken karısı Ayşe de Şakir’in peşinde olmasını anlatıyor. Başarılı performanslarıyla Akhisarlılara kahkaha dolu bir gece yaşatan ünlü oyuncular, seyircilerden büyük alkış aldı.

Başkan Ergün’e Teşekkür

Oyunun sonunda sanatçıları kutlayan ASDER Başkan Yardımcısı Ali Söyler, sanata ve sanatçıya verdikleri değer ile halkı sanatla bir araya getirmelerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür ederek, oyunculara çiçek takdim etti.






























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız