KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Ekonomi

Akhisar Genç İş Adamları EGİFED’e Güç Katıyor

Akhisar Genç İş Adamları EGİFED’e Güç Katıyor

14 Aralık 2012 Saat: 10:57
Akhisar Genç İş Adamları EGİFED’e Güç Katıyor
Akhisar Genç İş Adamları EGİFED’e Güç Katıyor
DAYIOĞLU KASABI


EGİFED Danışma Kurulu toplantısı EGİAD ev sahipliğinde İzmir’de gerçekleştirildi.
Sadece İzmir'i değil Ege Bölgesini de ilgilendiren konularda çalışmalar yaptıklarını ifade eden EGİFED ve EGİAD Başkanı Temel Aycan Şen, özellikle EXPO 2020 İzmir'in adaylığı çalışmalarının Ege Bölgesini kapsayan bir proje olduğunu her zaman dile getirdiklerini söyledi.
Akhisar Genç İş Adamları Derneği Başkanı ve EGİFED Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Çatalcalı, Başkan Yardımcısı EGİFED Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Rodoplu’nun da katıldığı, Ege Genç İş adamları Dernekleri Federasyonu'nun (EGİFED) kuruluşundan buyana yönetimlerinde yer alan üyelerinden oluşan EGİFED Danışma Kurulu bir toplantı düzenleyerek, Temel Aycan Şen başkanlığındaki 4. döneminin ilk yılı faaliyetlerini değerlendirdiler ve gelecek dönem projelerini görüştüler. Toplantı ile ilgili bilgi veren EGİFED Başkanı Temel Aycan Şen, "Ege Bölgesinde yer alan 6 genç iş adamları derneğinden oluşan bir oluşum olan Ege Genç İş adamları Dernekleri Federasyonu (EGİFED), her derneğin kendi kentinde ortaya koyduğu enerjiyi birleştirerek bölge çapında bir sinerji yaratmayı hedeflemektedir. Gelecek dönemde de önemli faaliyetlere imza atmayı planlamaktadır. Dönemimizin ilk danışma kurulu toplantısını yaparak Federasyonumuzda çeşitli görevlerde bulunmuş tecrübeli üyelerimizle bir araya gelip, fikirlerinden yararlanmayı amaçladık. Yönetim dönemimizin ilk yılı biterken faaliyetlerimizi değerlendirip, orta ve uzun vadeli projelerimizi tartıştık" diye konuştu.
Sadece İzmir'i değil Ege Bölgesini de ilgilendiren konularda çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şen, özellikle EXPO 2020 İzmir'in adaylığı çalışmalarının Ege Bölgesini kapsayan bir proje olduğunu her zaman dile getirdiklerini ifade ederek, "Toplantılarımızı yaptığımız farklı il ve ilçelerde, gerek ziyaret ettiğimiz valililik, belediye ve odalarda, gerekse toplantı yaptığımız GİAD üyelerine EXPO2020'nin bölgemize sağlayacağı faydalarını anlatıyor, adaylık çalışmalarında hepbirlikte çalışmayı hatırlatıyoruz. Bu süreçte EGİFED olarak görev alarak, şehrimize ve bölgemize katkı sağlamayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız