KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Kültür/Sanat

Akhisar Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi açıldı

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2017-2018 yıl sonu sergi töreni açılış töreni Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk parkı içerisinde bulunan Akhisar Belediyesi Düğün Salonu önünde yapıldı.

8 Mayıs 2018 Saat: 16:07
Akhisar Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi açıldı
Akhisar Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi açıldı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Köroğlu AVM

Akhisar Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi açıldı

Metronom Haber Ajansı - MHA

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2017-2018 yıl sonu sergi töreni açılış töreni Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk parkı içerisinde bulunan Akhisar Belediyesi Düğün Salonu önünde yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından kursiyer ve öğretici Elif Savaş açılış konuşmasını yaptı.

Hayatlarının en önemli unsurları olan zamanı en güzel şekilde değerlendirmek adına birşeyler başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Elif Savaş, kurslar sayesinde neler becerebileceğini gördüğünü ifade etti. Ardında söz alan Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman Erdem, “Toplumun hiçbir kesiminin başka türlü bakmadan toplumun her kesimine eşit şekilde yaklaşarak dezavantajlı gruplara farklı bakış açıları geliştirerek kurslar açmaya gayret ettik. Toplumumuzun her kesimine ulaşmaya çalıştık. Halk Eğitim Merkezi olarak 2017 Eylül ayından 2018 yılı Mayıs ayına kadar yaklaşık 8 aylık süreç içerisinde bizzat yaklaşık 120 farklı dalda 530 adet kurs açtık. Açılan bu kurslarımızdan Akhisarlımız 12 bin 500 vatandaşımız yararlandı” dedi.

TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in telgrafının okunmasının ardından Halk Oyunları Öğreticisi Samet Göğen tarafından hazırlanan Küçükler grubu halk oyunları gösterisi sergilendi. Ardından sırasıyla Gitar kursu öğreticisi Aysun Candur tarafından hazırlanan kursiyerlerin müzik dinletisi, Halk Oyunları Öğreticisi Merve Özkan tarafından hazırlanan halk oyunları gösterileri, bağlama kursu öğreticisi Gazi Yavuz tarafından hazırlanan kursiyerlerin müzik dinletisi ve son olarak yetişkinler halk oyunları gösterileri sahne aldı.

Ardından Parkiçi Belediye Düğün Salonu içerisindeki sergilerin açılış kurdelesi kesildi. Açılış törenine, Hava Meydan ve Garnizon komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Mustafa Kirazoplu Devlet Hastanesi Başhekimi Erol Karaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, okul müdürleri, veliler ve vatandaşlar katıldı.




















































































































































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız