KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Asayiş

Akhisar Sazoba’da işlenen cinayetin zanlıları 22 yıl sonra yakalandı

Manisa ili Akhisar ilçesi Sazoba Mahallesinde 26.10.2001 tarihinde Maktul Fettah Arslan’ın ateşli silah ile göğüs bölgesine 3 el ateş edilmek suretiyle öldürülmesi

9 Mart 2023 Saat: 16:16
Akhisar Sazoba’da işlenen cinayetin zanlıları 22 yıl sonra yakalandı
Akhisar Sazoba’da işlenen cinayetin zanlıları 22 yıl sonra yakalandı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Sazoba’da işlenen cinayetin zanlıları 22 yıl sonra yakalandı

Haber Merkezi - MHA

Manisa ili Akhisar ilçesi Sazoba Mahallesinde 26.10.2001 tarihinde Maktul Fettah Arslan’ın ateşli silah ile  göğüs bölgesine 3 el ateş edilmek suretiyle öldürülmesi ve olayın şüphelilerin 22 yıldır firari durumda olması ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda olay şüphelileri İ.İ., M.İ., M.İ. ve F. İ. isimli şahısların olay tarihinden itibaren herhangi bir hareketlerinin olmadığı görülmüş, aile fertleri incelendiğinde ise şüphelilerin imam nikahlı evlendikleri ve bu evliliklerden olay tarihinden sonra çocuklarının dünyaya geldiği ve aile fertlerinin İzmir ili Bayındır ilçesinde ikamet ettikleri tespit edilmiştir.

Dosya kapsamı incelendiğinde şüpheli şahısların yaklaşık 22 yıldır firari oldukları, bu şahısların gerçek kimliklerini gizledikleri bilgisine ulaşılmıştır. Bahse konu olay ile ilgili olarak ilgili makamlarla yapılan yazışmalar ve alınan talimatlara istinaden Manisa İl Jandarma Komutanlığı JASAT birimleri firari şahısların yakalanması maksadıyla İzmir ili Bayındır ilçesine hareket etmiştir.

Bayındır ilçesinde yapılan saha çalışmasında şüphelilerin inşaatlarda çalıştıkları ve aileleri ile aynı ikamette yaşadıkları tespit edilmiş, şüphelilerin komşularından oturdukları ikamette yaşayanların kim olduğu sorulduğunda şüphelilerin kendilerini farklı isimler ile tanıttıkları öğrenilmiştir.

Olaydaki sır perdesini indirmeye ve işlenen cinayeti çözmeye kararlı JASAT dedektifleri günlerce süren takibi müteakip şüphelilerin adreslerini belirlemeyi başarmış ve ilgili makamlardan alınan talimatlara istinaden düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla şüphelileri ele geçirmiştir. Gözaltına alınan 4 şüpheli Akhisar Ağır Ceza Mahkemesince tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.





 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız