KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Akhisarspor, Altay maçı ardından

Ev sahibi ekip Akhisarspor’un 2-0 üstünlüğü ile son bulan karşılaşma ardından her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

26 Nisan 2021 Saat: 08:18
Akhisarspor, Altay maçı ardından
Akhisarspor, Altay maçı ardından
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Mutlu Mobilya

Akhisarspor, Altay maçı ardından

Metronom Haber Ajansı – MHA

Ev sahibi ekip Akhisarspor’un 2-0 üstünlüğü ile son bulan karşılaşma ardından her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Akhisarspor Teknik Direktörü Mustafa Göksu: “Son iki maçımızı da kazanacağımızı düşünüyorum” TFF 1. Lig’in 32. Haftasında kendi evinde ağırladığı Altay’ı 2-0 yenerek ligde kalma umudunu önümüzdeki haftaya taşıyan Akhisarspor’un Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, “Şimdi geriye iki maçımız kaldı. Bu iki maçımızı da bugünkü oyun gibi oynarsak bir terslik olmazsa bu iki maçı da kazanacağımızı düşünüyorum. Bu iki maçı kazanıp diğer maçların sonuçlarına göre durumumuz meydana çıkacak diye düşünüyorum” dedi. TFF 1. Lig’in 32. Hafta karşılaşmasında Spor Toto Akhisar Belediye Stadında Altay’ı 2-0 yenen Akhisarspor’un teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu karşılaşmayı değerlendirdi. Göksu, “Maçtan öncede söylemiştim. Ege derbisi. Geçen hafta da Altınordu ile oynadık. İkisi de Ege derbisi. Bugün Altay’ı kazandık mutluyuz. Ben öncelikle bugün sahadaki oyuncularımızı alınlarından öpüyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Mücadele etmek bile mücadele vermenin en iyisi vermek önemliydi. Bugün futbolcu kardeşlerim en iyisini yaptılar ve galip gelmesini bildiler. Bugün Altay da çok iyi oynadı. İlk 15 dakika topun ağırlığı bizdeydi. 15’le 30 arası Altay’ın ağırlığı vardı. 30’la 45 arasında oyunu çevirdik ve devreyi bitirdik. İkinci devre bütün futbolcu kardeşlerim olağanüstü oyun oynadılar ve golleri de iyi zamanlarda buldular. Kalecimi de ayrıca kutluyorum. Sadece penaltı kurtardığı için değil gerçekten bugün sahanın en iyi oyuncusuydu. Penaltıyı da kurtarınca dört dörtlük bir oyun oynamış oldu. Şimdi geriye iki maçımız kaldı. Bu iki maçımızı da bugünkü oyun gibi oynarsak bir terslik olmazsa bu iki maçı da kazanacağımızı düşünüyorum. Bu iki maçı kazanıp diğer maçların sonuçlarına göre durumumuz meydana çıkacak diye düşünüyorum.” dedi.

Altay Teknik Direktörü Hüseyin Tavur: "Sahada istediğimiz mücadeleyi, oyunu maalesef sergileyemedik" TFF 1. Lig'in 32. haftasında Akhisarspor'a deplasmanda 2-0 yenilen Altay'ın teknik sorumlusu Hüseyin Tavur, Altay olarak sahada istedikleri oyunu ve mücadeleyi sergileyemediklerini söyledi. TFF 1. Lig'in 32. hafta mücadelesinde Spor Toto Akhisar Belediye Stadında Akhisarspor'a ikinci yarıda yedikleri 2 golle 2-0 yenilen Altay'ın teknik sorumlusu Hüseyin Tavur maçın ardından karşılaşmayı değerlendirdi. Tavur yaptığı açıklamada, "Bugün Altay kulübü olarak sahada istediğimiz mücadeleyi, oyunu maalesef sergileyemedik. Özellikle ilk yarı 15. dakikadan sonra girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik skor daha farklı olabilirdi. Ama ikinci yarı bir penaltı golüyle geriye düştük. Daha sonra oyunu riske edip farklı oynamaya başladık ama yediğimiz bir kontra topla ikinci golden sonra oyun gücümüz de düştü. Başka da söyleyecek bir şeyimiz yok.” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız