KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Akhisarspor Liglerin Tescil Edilmesi İle İlgili İtiraza Hazırlanıyor

Spor Toto 1.Lig’de en yakın rakibine 4 puan farkla 30 puan alarak ligi 16.sırada tamamlayan Akhisarspor jet hızıyla tescillenen liglere itiraza hazırlanıyor.

30 Mayıs 2021 Saat: 18:32
Akhisarspor Liglerin Tescil Edilmesi İle İlgili İtiraza Hazırlanıyor
Akhisarspor Liglerin Tescil Edilmesi İle İlgili İtiraza Hazırlanıyor
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Mutlu Mobilya

Akhisarspor Liglerin Tescil Edilmesi İle İlgili İtiraza Hazırlanıyor

Akhisar Metronom Haber Ajansı - MHA

Spor Toto 1.Lig’de en yakın rakibine 4 puan farkla 30 puan alarak ligi 16.sırada tamamlayan Akhisarspor jet hızıyla tescillenen liglere itiraza hazırlanıyor. Akhisarspor Başkanı Evren Özbey, Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yaptığı açıklamada sezon başında federasyonun  maç erteleme kararının yanlış olduğunu ve bu yanlıştan da ligin ilk devresi vazgeçildiğini ifade eden Başkan Evren Özbey, federasyonun sezon başında pandemiye hazır olamadığını kaydetti.

Akhisarspor Başkanı Evren Özbey basın mensuplarına yaptığı özel açıklamalarda ligleri değerlendirdi. Kocaelispor ile Sakaryaspor maçı ardından raporun daha federasyona dahi ulaşmadan liglerin jet hızıyla tescil edildiğini ifade eden Özbey, “öncelikle jet hızıyla açıklanan liglerin tescil edilmesi bizleri üzdü. Bununla ilgili 7 gün içerisinde itiraz süreci var. Biz diğer kulüp başkaları ile birlikte itiraz dilekçesi hazırlıyoruz. Sesimizi duyurmak için bazı planlarımız var. Herkesin malumu pandemi bu sene tüm sezonu etkiledi.

Geçen sene 6 ila 7 haftayı etkiledi diye ligler ertelendi. Nihat Özdemir’in bir açıklaması var. Sezona başlarken bu biliniyordu dedi ama fakat bence federasyon pandemiye hazır değildi. Çünkü sezonun ilk yarısında ertelenen bir çok maç oldu. Bu ertelenen maçlar bize de vurdu. Adanaspor maçımız pandemi nedeniyle ertelendi. Ligin son haftası Ümraniyespor maçı ardından bir de Adanaspor maçı oynadık. Böylelikle arada ne bir ara kamp yapabildik ve o Adanaspor maçına onlar için ertelenen maç bizim için ertelenmedi ve bizim o maçta pandemili koronalı oyuncularımız vardı. Alperen ile Ali Kaan koronalıydı. Belli bir sayının üzeri olan takımların maçlarını erteliyordu federasyon ve bir çok takım da bunu art niyetli kullandığını düşünüyorum. Biz de o zaman koronalı sayısını fazla gösterip erteleme talep etseydik ne olacaktı merak ediyorum. Ertelenen Adanaspor maçına gençlerle çıktık, o maçın bize tek armağanı genç oyuncumuz Semih diyebilirim. Bir çok genci kazandık ama Semih ciddi bir kazanım oldu. Maçı 1-0 kaybettik, iki topumuz direkten döndü ve enteresan bir maç oldu. O maçı kazanmış olsak, bugün Adanaspor düşmüş biz ligde kalacaktır.

Çok talihsiz bir sezondu bizim için

Öte yandan Adanaspor yine Menemenspor’a mağlup olmalarına rağmen fazla yabancı oyuncu oynatmasının ardından 3 puan almıştı. Yani federasyon vaka sayısı fazla olan takımların maçlarını erteleyip böyle bir çözüm aradı sezonun ilk döneminde ikinci yarı ise farklı bir çözüme başvurdu ve ikinci dönemdeki karar daha mantıklıydı. Herkes buna göre hazırlığını yaptı. Bu erteleme maçlar bir çok kulübü etkiledi ve biz de etkilenenlerden birisiydik. En önemli iki  oyuncumuz ertelenen maçta koronalıydı ve takımımızdan bir çok oyuncu ile maalesef ki o maçı beklemeden liglerin ilk devresinin sona ermesi ile bizden ayrıldılar” dedi.




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız