KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz: “Asla Vazgeçmeyeceğiz”

Önümüzdeki sezon TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek Akhisarspor’da teknik direktör Muhammet Yılmaz ve sportif direktör Bayram Ali Kaya gazetecilere açıklamalarda bulundu. Bugün saat 15.30’da Yılmaz Atabarut tesislerinde gazetecilerin

6 Ağustos 2021 Saat: 17:43
Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz: “Asla Vazgeçmeyeceğiz”
Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz: “Asla Vazgeçmeyeceğiz”
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz: “Asla Vazgeçmeyeceğiz”

Akhisar Metronom Haber Ajansı-MHA

Önümüzdeki sezon TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek Akhisarspor’da teknik direktör Muhammet Yılmaz ve sportif direktör Bayram Ali Kaya gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Bugün saat 15.30’da Yılmaz Atabarut tesislerinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yılmaz, kampın ilk bölümündeki çalışmaların güzel geçtiğini ve oyuncu grubundan memnun olduğunun altını çizdi.

HÜSEYİN ERYÜKSEL BU KULÜBE ÇOK HİZMET ETTİ

Akhisarspor teknik direktörü Muhammet Yılmaz: “ Hüseyin başkan için ailesine sabır diliyorum. Bayramda haberini aldık ve camia olarak üzüldük. Bu kulübe çok hizmet veren bir başkanımızdı. Orman yangınlarında çalışanlara Allah güç versin. Onlara da çok üzülüyoruz keşke yanlarında olabilsek. Allah bir daha böyle acılar göstermesin”

“BİZ ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ”

“Yönetim kurulumuz çok çalışıyor. Akhisarspor için çok zaman harcayıp emek veriyorlar. Şu an biz ne istiyorsak önümüze getiriyorlar. Bayram hocamdan da çok memnunum beraber çok iyi çalışıyoruz. Bayram hocam Akhisarsporlu buraya yıllarını vermiş ben de ona destek olmaya çalışıyorum. Sezona 23 Temmuz’da başladık. Şu ana kadar oyuncularımdan çok memnunum. Nerede olduğumuzu biliyoruz, nereye çıkmamız gerektiğini de biliyoruz. Bir şeyleri başarmak için bizim burada birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Şehir olarak, camia olarak hep beraber birbirimizi anlamamız lazım. Kampın ilk bölümü Pazar günü bitiyor. Daha sonra oyuncularımıza izin vereceğim. Çarşamba günü Afyon’da toplanacağız. 12 günlük kamp yapacağız. Saha çalışmalarını değerlendireceğiz. Oyuncu potansiyeli, profili olarak oynatmak istediğimiz bir sistem olacak. Hepsini o saha çalışmalarında yapacağız. Biz asla vazgeçmeyeceğiz. Biz bunları aşılamaya çalışıyoruz. İnşallah herkesin arzu ettiği yerde bu ligi bitiririz.

“HEP BİRLİKTE OLMALIYIZ”

Çocuklar çok iyi çalışıyor. Şu an altyapıdan 7-8 tane oyuncumuzu kattık. O oyuncular için altyapıda emek veren bütün hocalara teşekkür ediyorum. Onları yavaş yavaş bu işin içine katmaya çalışıyoruz. Sorumluluk veriyoruz, isteklerini soruyoruz. Bizim sahada alternatifli bir kadromuz olması lazım. Şu anda transferimiz kapalı, son güne kadar yöneticilerimiz varını yoğunu ortaya koyuyorlar. Ben 25 yıldır bu işin içindeyim. Küme de düştüm, şampiyon da oldum. Süper Lig’de de yardımcı hoca olarak görev aldım. Altyapıda çok iyi çalışmalarımız oldu. Ama sadece benimle olmuyor bu işler. Hep beraber yapmamız lazım. Yürekten olmamız lazım. Kimin ne düşündüğü hiç önemli değil, biz ne düşünüyoruz hep beraber o önemli. Akhisarspor büyük bir marka. Küme düştük çok acı bir durum ama ben Bursa maçını kaybettiğimizde de ağladım, Adana maçında da ağladım. Çünkü beraberiz.

“BAŞARMAK İSTİYORSAK BİRBİRİMİZE İNANMAK ZORUNDAYIZ”

Şehrin büyüklerinden daha çok maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz. Belki şu an bizim maddiyata ihtiyacımız var ama ben diyorum ki belki şu an maneviyata daha çok ihtiyacımız var. Başarmak istiyorsak birbirimize inanmak zorundayız. Biz inanırsak ben de oyuncularıma onu aşılarım. Bu şehir bize inanıyor, o sahanın içine hep beraber yansıtmamız lazım. Kimseden korkumuz yok” dedi.

KAYA: “AKHİSAR ALTYAPISI VARLIĞINI HİSSETTİRDİ”

Akhisarspor sportif direktörü Bayram Ali Kaya: “Biz Süper Lig’deki Antalyaspor’a oyuncu verebiliyorsak altyapıda doğruları yapıyoruz demektir. Birçok oyuncumuza da talip var ve hepsi altyapı oyuncuları. Milli takım düzeyinde oyuncular oluştu. Akhisar altyapısı ve gençleri varlığını hissettirdi. Bu gençlere sahip çıkarsak o tribünleri dolduracağız. Sahaya çıktığımızda taraftarı heyecanlandıran bir takım olacak” dedi.

Toplantının ardından sportif direktör Bayram Ali Kaya, teknik direktör Muhammet Yılmaz ve yardımcıları  Yunus İçuz, Çağlar Aksaray, Burak Hızlıoğlu, Naci Ay ve Mehmet Orhan Keskin basın mensuplarına poz verdi.









 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız