KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Akhisarspor, Ümraniyespor Maçı Ardından

Akhisarspor, Ümraniyespor Maçı Ardından

8 Mayıs 2021 Saat: 08:09
Akhisarspor, Ümraniyespor Maçı Ardından
Akhisarspor, Ümraniyespor Maçı Ardından
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Mutlu Mobilya

Akhisarspor, Ümraniyespor Maçı Ardından

Akhisar Metronom Haber Ajansı – MHA

TFF 1.Lig son haftası müsabakasından Akhisarspor ile Ümraniyespor arasındaki 1-1’lik beraberliğin ardından her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından ilk olarak basın mensuplarının karşısına geçen Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar: “Ligi 51 puanla 8. sırada bitirmenin genel anlamda başarı olduğunu düşünüyorum” dedi.

Spor Toto 1. Ligin son haftasında konuk olduğu Akhisarspor karşısında 1-1 beraber kalan Ümraniyespor’da Teknik Direktör Recep Uçar, “Ligi 51 puanla 8. sırada bitirmenin genel anlamda başarı olduğunu düşünüyorum” dedi.

Spor Toto 1. Ligin son haftasında Ümraniyespor, konuk olduğu Akhisarspor karşısında 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, ligi 8. sırada tamamlayarak başarı elde ettiklerini söyledi. Uçar, “Ligin son maçına kazanmak için gelmiştik. Genel olarak daha az şans verebildiğimiz diğer oyuncularımıza da şans verdik. Genel olarak bakarsak ilk yarıdaki oyunda oynamak istediğimiz geliştirmeye çalıştığımız oyunu çok fazla sahaya yansıtamadık. Ama ikinci yarıdaki oyunda topa daha çok sahip olan, daha çok hücum eden bir Ümraniye takımı vardı. İkinci yarıdaki oyuncularımın performansından memnunum. Bugün bizim için aslında genç oyuncu yaşlı oyuncudan ziyade sezon başından beri geliştirmeye çalıştığımız bir oyun vardı. O oyunun doğrularını yaparak iyi sinyaller vermek istedik. İkinci yarıda bunları da aldığımızı düşünüyorum. Bugün itibariyle ligi 51 puanla 8. sırada bitirdik. Bizim adımıza gelecekle alakalı bazı doğru oyuncuların doğru sinyaller verdiğini düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte de gelecek sene daha doğru takviyeler de yaparak daha yüksek hedefler için mücadele eden bir Ümraniye takımı oluşturmaya çalışacağız. Bizim adımıza 51 puanla 8. sırada bitirmenin genel anlamda başarı olduğunu düşünüyorum” dedi.

Ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Mustafa Ali Göksu: “Futbolcu kardeşlerimiz sezonun son maçını galibiyetle kapatmak istediler ama olmadı” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in son haftasında evinde ağırladığı Ümraniyespor karşısında 1-1 berabere kalan Akhisarspor’da Teknik Direktör Mustafa Ali Göksu, “Futbolcu kardeşlerimiz sezonun son maçını galibiyetle kapatmak istediler ama olmadı” dedi.

TFF 1. Lig’in son haftasında Akhisarspor, kendi evinde Ümraniyespor’u ağırladı. 1-1 berabere biten maçın ardından açıklamalarda bulunan Akhisarspor Teknik Direktörü Mustafa Ali Göksu, “Maçtan önce de söylemiştim bu maç tabi ki sezonun son maçı. Futbolcu kardeşlerimiz sezonun son maçını galibiyetle kapatmak istediler ama olmadı. Bu beraberlik de son maç olduğu için iyidir diye düşünüyorum. Saha içine gelince de, gerçekten iki takım da iyi mücadele gösterdiler. Bilhassa biz ilk devre 3. bölgede net 4 tane pozisyonumuz var ki gerçekten bunların kaçması çok zor. Ama kaçırdılar. Neyse ki puanla kapadığımız için mutluyuz. Ben futbolcu kardeşlerimin bu son maçta gösterdikleri efordan dolayı hepsinin alınlarından öpüyorum. İnşallah maçtan önce de böyle bir konuşma vardı. Artık nasıl olur bilmiyorum. Federasyon karar verir. Biz federasyonun vereceği karara saygılıyız. İnşallah iyi haberler gelirse mutlu oluruz. Artık bundan sonra yeni sezon bizim için önemli. İnşallah yeni sezon istenilen şekilde olur diyorum” dedi.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız