KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Akhisarspor'da İkinci Özbey Dönemi

Bu sezon TFF 3. Ligde mücadele edecek olan Akhisarspor’da yılan hikayesine dönen olağan seçimli genel kurul bugün saat 17.00’de Yılmaz Atabarut tesislerinde yapıldı.

7 Ağustos 2022 Saat: 21:02
Akhisarsporda İkinci Özbey Dönemi
Akhisarspor'da İkinci Özbey Dönemi
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisarspor'da İkinci Özbey Dönemi

Akhisar : (Emrah DÜZTAŞ)

Bu sezon TFF 3. Ligde mücadele edecek olan Akhisarspor’da yılan hikayesine dönen olağan seçimli genel kurul bugün saat 17.00’de Yılmaz Atabarut tesislerinde yapıldı. 463 üyeden 249 üyenin katıldığı kongrede Evren Özbey, tüm oyları alarak ikinci kez seçilerek güven tazeledi. Kongrenin açılış konuşmasını Kayyum başkanı Halil İbrahim Doğan yaptı. Divan başkanlığına Akhisarspor’un kurucularından ve 1 sıra numaralı üyesi Mimar Yılmaz Atabarut, Başkan vekilliğine Sümeyra Betül Karadaş, kâtip üyeliğe Süleyman Şakrak seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Yönetim kurulunun faaliyet raporunu kayyum heyetinden Abidin Eryüksel okudu. Denetleme ve Tahmini bütçeyi de Abidin Eryüksel okuduktan sonra kongreye katılan 249 üye tarafından yönetim kurulu ibra edildi. Yönettim kurulu seçimine geçildi ve Evren Özbey başkanlığında görev alan yönetim kurulu üyeleri Zekai Aktaş, Serhat Özbey, Bişar Özbey, Zekeriya Güneş, Zafer Leblebici, Recep İşçi, Erdal Tüfekçi, Özkan Söylemez, Muhittin Kahraman, Mehmet Turanlı'dan oluştu. Denetim kuruluna Ali Yılmaz, Betül Karadaş, Semih Özmen seçildi.

EVREN ÖZBEY: YEMEĞİMİ YİYEN FUTBOLCULAR SIRTIMDAN VURDU

Kulüp Başkanı Evren Özbey: Bir buçuk yıl önce burada demiştim ki bu işler kolay değil bütün Akhisar’ın, belediyenin ve iş adamlarının yer alması gerektiğini söylemiştim. ;Bir buçuk yıl içinde bu kulübe bir TL bile para yardımı yapılmadı. Neticede şimdi daha zor günlere düşüldü. Sadece benimle olacak bir şey değil burası büyük bir kulüp. Son bir yıldır tamamen benim bireysel mücadelemle geçiyordu. Her şey maddiyatla alakalı değil ama spor kulüplerinde maalesef futbolcuların ayaklarına bakıyoruz onlar da tamamen maddiyata bakıyor. Eskisi gibi aidiyet duygusu, amatör ruh yok. Evimde yatıp yemeğimi yiyen futbolcular bile sırtımdan vurdu. Yalnız bırakıldık.

“MİKAİL KAPLAN MI ÇAKAL MI KİM OLDUĞU BELLİ OLMAYAN BİRİ TÜREDİ”

Bizim herhangi bir yönetimimizde usulsüzlük ya da yasadışı hiçbir şey yok. Haziran ayında bizi kayyumla uğraştırdılar. Olağan genel kurul yapmak için mahkemeden defterlerimizi istedik. Mahkeme de kayyum heyetinin götürmesini istedi. Fakat daha sonra şikayetçi olanlar davalarını geri çektiler. Kayyum gittikten sonra ben süreyi kaçırdım. Sebebi de şudur ben çok güçlü bir yönetim oluşturmaya çalışıyordum İstanbul’da. Takımı yine Süper Lig’e çıkarmak için bir projeyle uğraşırken burada fare gibi gün sayıp kulübü tekrar mahkemeye ve beni zora sokmak için uğraşanlar varmış. Kendi emeklerime de çok üzülüyorum. Kulüp şu an ikinci kez kayyumdaydı. Biz yokken kulübe yabancılar ve sahtekarlar sahip çıkmaya çalıştı. Üye bile olmayanlar adayız dediler. Mikail Kaplan mı çakal mı kim olduğu belli olmayan biri türedi. Ben buraya geldiğimde o kadar sorgulandım ki fakat Google’a tıklandığında Özbey kardeşlerin kim olduğunu herkes biliyordu. Benim bu kulübe ihtiyacım yoktu. Şenol Güneş Milli Takımdan istifa ettiğinde basın toplantısında ‘Yalvardınız bana, rezil kepaze ederek gönderiyorsunuz’ demişti. Bana yalvararak buraya getirenler altımı oymak için hala çalışıyorlar. O gözlüklü palyaço kılıklı herifi avukatlığını yapan kişi arzuhalci ve dilekçe yazan kişi, bizi buraya yalvararak getiren Fatih, başkan da demiyorum ben ona eski muhasebeci diyeyim Fatih Karabulut, sizin ne olduğunuz belli. Fatih sen bu kulübün mal varlığına kadar satıp kaçtın. Süleyman İşçi’den paravan destek alıyorsun. Bırak şu kulübü, biz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bıçak kemiğe dayandı. Ben 14 milyon 500 bin TL para harcamışım. Süleyman İşçi ben bu kulübe hayatım boyunca para vermedim dedi. Perde arkasından sürekli operasyon yaptığı için söylüyorum yoksa onun ismini zikretmek istemiyorum. Çok güçlüsünüz, gelin sahip çıkın.

“SEVMEDİNİZ BİZİ, BEN DE PEK SEVEMEDİM”

Ben artık yapmak istemiyorum. Bir dakika bile devam etmek istemiyorum. Bu şehir beni istemedi. Akhisarspor Akhisarlılarındır dediler. Düzelir dedik, severler dedik olmadı. Ligden düştük bırakıp kaçmadık. İki üç tane futbolcu sat git paranı al dediler yapmadık. Evimizdeki ilk maçta İstanbullular istifa diye bağırttınız. Sevmediniz bizi, ben de pek sevemedim. Akhisar’da 5-6 kişi ya seviyorum ya sevmiyorum. İnşallah birileri gelip sahip çıkar da ben de seve seve bırakırım. Belki belediye sahip çıkar. Belediye desteği olmadan bu kulüplerin ayakta kalması çok zor. TFF başkanı Mehmet Büyükekşi ile tanışıklığım var ben ona aynen bu teklifi yapacağım. ‘İstanbul ligi ayrı olsun. Bir de belediyeler ligi olsun.’ Çünkü alt ligler rezalet içinde. Süper Lig’de 100 milyona yakın gelir varken alt ligde 12 milyon daha alt ligde 2 milyon gelir kaybı var. Bu ligde 2 milyon sadece sigorta primleri tutuyor.

“GÖZLÜKLÜ PALYAÇO BENİMLE GÖRÜŞMEDİ”

Bu ligde 15 tane 1 milyon verecek babayiğit yok mu? Çıkın, bırakın istifa diye bağırmayı. İnşallah yapan biri çıkar da ben devam etmem. Bu gözlüklü palyaço da olur. Kim olursa olsun gelsin ama o arzuhalciye durmadan dava açtırıp kulübü zor duruma sokmayın. Kulüp bu davalar sonucunda zor durumda kalıyor. Ligler başlıyor. Forma, lisans, futbolcu hiçbir şey yok. Gözlüklü palyaçonun benimle hiçbir görüşmesi olmadı. Bir tane dalkavuğu var. Cumartesi günü beni aradı görüşelim dedi. 2 aydır neredesin dedim. Görüşmeye gelmedi kaçtı yine. Yasalardan boşluk bulup kendini buraya başkan yapacaksan ben bu paramı yedirmem. Yağmur seven insanlar var ama yağmurun çamuru da var. Yağmuru seven çamura da katlanır. Sen buraya oturduğun gün kutlamaya gelenlerden biri olacağım ama benimle anlaşmadan oturursan kutlamaya geldiğim gün paramı nasıl ödeyeceksin söylersin.

“ABDULLAH AVCI KENDİSİNİ TANIMIYOR, SAHTEKAR”

Gelmeyeceğine emin olun yalancı çünkü. Hiçbir çalışma yapmamış, ben Akhisar’a başkan olacağım diyor. Biz buraya geldiğimizde adresimiz belliydi. Tribünler İstanbullu menajer istemiyoruz dediler. Bu gelen arkadaş da menajer. Benim kardeşlerim Türkiye Cumhuriyeti lisanslı menajerleri, bu gelen diplomasız menajerdir. Abdullah Avcı’ya sorduk tanımıyoruz dedi kendisi. Sahtekar menajer yani. İşadamı diyen kişi ne iş yapıyorsun sen? 10 tane mikrofonu iki kişi tutuyor, sahtekar olduğu buradan belli.

“BAKLAVA YİYEN FUTBOLCULARLA YENİ BİR SAYFA AÇACAĞIZ”

Ben mental olarak çok yorgunum ama görevde kalacaksam Akhisarspor için her şeyi yapacağım. Bende de suç var. Ben birçok kişi tarafından yalnız bırakıldım. Satıldım, tek başına bir insan bu kadar yapabiliyor. Benimle birlikte Akhisar’da ve İstanbul’da adım adım yürüyenler yok oldu. Bırakmak istediğimde kulübü alan yok. Ben yanlışlarımı biliyorum. Fakat açıklayamayacağım yönetimsel hatalarımız var ama düşmemizdeki sebep bu değil. Suçlu ilan edilecekse ben edileyim ama her maçta istifa diyen taraftar hiç mi kendini suçlu görmüyor. Taraftar desteği ile bütün takımlar en az iki üç maç kazanıyor. 0 taraftar desteği, futbolcuların hepsi kaçmak istiyor. Parasını ben veriyorum palyaço gelip baklava yediriyor. O baklava yiyen futbolcu kardeşlerimle de Pazartesi günü olumlu anlamda yeni bir sayfa açacağız. Kendim görevde kalacaksam elimden geldiği kadar takımı daha yukarı taşımaya çalışacağım. Ben bir 5 milyon daha harcayacağım, bu şehir 10 milyon TL harcamaya var mı? Bağış da yapmasınlar borç versinler. İnşallah Besim başkanımız destek verir.

“BENİ BURAYA YALVARARAK ÇAĞIRDILAR”

Başta bana rakip olan daha sonra kulübün kayyum sürecinde bana destek veren İsmail Hocaoğlu’na teşekkür ediyorum. İnşallah onun da bana verdiği sözler var, projeleri var umarım başarır. Ben koltuğa yapışmış değilim. Beni buraya yalvararak çağırdılar. Zorla vekalet ve imza yetkileri verdiler. Kulüpten çok Özbey kardeşlerle uğraşmaya başlıyorlar. Bizle uğraşmayın, bizle uğraşanlar var. Tepede biz balina ve köpek balıklarıyla savaşırken bu hamsiler rotayı karıştırıyor. Hamsiler, biz İstanbul’da okyanusta balinayız. Dikkatimizden çıkın gidin. Karabulut, Süleyman İşçi, gözlüklü palyaço uğraşmayalım birbirimizle.

“GEKAS YARIN AKŞAM AKHİSAR’DA”

Bir aylık süreçte çalışmalarım oldu. En büyük hedefim transfer yasağını kaldırmak. Borcumuz olan oyuncularla görüştük bir şekilde anlaştık. Birkaç dosyayı da çözersek yasağı kaldıracağız. Gekas yarın akşam Akhisar’da olup göreve başlayacak. Transfer yasağını kaldırmak için çalışmalarımıza devam edecek. Eski kaptanımız Kadir Keleş ile konuştum. Onu Akhisar’a davet ettim maddi olarak anlaşabilirsek üst liglerdeki eski oyuncularımızı takıma kazandıracağız. Büyük takımların altyapılarından transferler yapacağız” dedi















































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız