KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

ALAŞEHİR'DE İKİ EV ÇÖKTÜ!

ALAŞEHİR'DE İKİ EV ÇÖKTÜ!

27 Ocak 2013 Saat: 15:46
ALAŞEHİR'DE İKİ EV ÇÖKTÜ!
ALAŞEHİR'DE İKİ EV ÇÖKTÜ!
DAYIOĞLU KASABI

Alaşehir'de şiddetli yağış sonucu iki evde çökme meydana geldi.
 Soğuksu Mahallesi İstiklal Caddesi'nde Macide Sınmaz'a (80) ait eski bina bugün saat 10.00 sıralarında aşırı yağış nedeniyle çöktü. Evde kimsenin bulunmaması can kaybını önlerken, Soğuksu Mahallesi Kenan Evren Caddesi üzerinde bulunan Şevket Döğer'e ait eski evin de bir bölümü çöktü. Mahalle sakinlerinden Turgut Usluer, "Alaşehir sit alanı ilan edildi. Buna benzer yüzlerce ev var. Ne yıkılıyor ne de yapılıyor. Bugün şans eseri bu evde kimse yoktu. Bundan sonra her yağış sonrası Alaşehir'de göçük altında kalan insanları görürüz. Alaşehir çöplük gibi oldu. Anıtlar Kurulu sit alanı ilan etti" dedi. 
 PTT'den emekli memur Fatma Alevli ise, "Çevremiz haşaratla dolu. Bu evler ya yıkılsın ya da yapılsın. Çevremizde bulunan eski binalarda fareler, yılanlar cirit atıyor. Kapılarımızı açamıyoruz. Gece sarhoşlar, bağımlılar rastgele girip sabahlıyorlar. Ev sahipleri ve belediye hiçbir şey yapamıyor. Polisler geliyor boşaltıyor, tekrar doluyor. Polislerde sürekli nöbet tutamaz. Buna bir an önce önlem alınmalı" diye konuştu. 

 "ÇARESİZİZ HAFRİYATI BİLE KALDIRAMIYORUZ"
 Konuyla ilgili bir açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "İnsanlarımız çaresiz, biz çaresiziz. Bugün yıkılan evin hafriyatını bile Anıtlar Kurulu izin vermeden kaldıramıyoruz. Şu anda yıkılan evin bulunduğu en büyük ve en işlek caddemiz olan İstiklal Caddesi'nin bir kısmını trafiğe kapattık. Diğer taraftan Sakarya Caddesi'ni tamamen trafiğe kapattık. Pazartesi günü Anıtlar Kurulu’na bilgi vereceğiz. Anıtlar Kurulu’nun talimatları ve kontrolünde caddeleri trafiğe açacağız. Anıtlar Kurulu’nun Alaşehir'i sit alanı ilan etmesiyle yüzlerce binamızın bakım ve onarımı yapılamıyor. Binanın çevresini sadece güvenlik çemberine aldık. Dün akşam saatlerinde başlayan ve halen devam eden yağışlar nedeniyle şu ana kadar iki evimizde hasarlar oluştu. İnşallah bundan sonra can kaybı yaşanmaz. Tek temennimiz bu olacak" dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız