KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Sağlık

Başhekim Sinem Albayrak Oldu

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde, Başhekim yardımcılığı görevinde bulunan Uzm. Dr. Sinem Albayrak, başhekim oldu.

12 Ağustos 2021 Saat: 13:09
Başhekim Sinem Albayrak Oldu
Başhekim Sinem Albayrak Oldu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Başhekim Sinem Albayrak Oldu

Haber Merkezi

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde, Başhekim yardımcılığı görevinde bulunan Uzm. Dr. Sinem Albayrak, başhekim oldu.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde 11 yıl Başhekim olarak görev yapan, Op. Dr. Erol Karaca'nın Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığına atanmasından sonra boşalan koltuğa, Akhisar'da 8 yıl görev yapan ve son 5 yıldır Başhekim yardımcılığı görevinde bulunan Uzm. Dr. Sinem Albayrak, Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine Başhekim olarak atandı.

Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekim yardımcı Uzm. Dr. Sinem Albayrak'tan boşalan koltuğa, 2 yıldır Acil Tıp Uzmanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Emrah Akgün, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür yardımcılığı görevine Emine Kocabaş atandı.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine Başhekimliğine atanan Uzm. Dr. Sinem Albayrak, göreve gelir gelmez poliklinikleri, yatan hasta servislerini ve personellerini gezerek hasta çocukları ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başhekim Uzm. Dr. Sinem Albayrak;" Başta Akhisar halkı olmak üzere, çevre ilçe ve köylerden hastanemize başvuran vatandaşlarımızın kaliteli bir sağlık hizmetine ulaşmalarını sağlamak en önemli önceliğimizdir. İdarecilerimizin desteğiyle personellerimizle bir bütün olarak tüm vatandaşlarımıza kaliteli bir sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Kapımız herkese açıktır. Ekibimiz ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte sorunların üstesinden geleceğiz. Hastanemiz ve Akhisar'ımız için hayırlı olsun, her zaman halkımızın yanındayız” dedi





 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız