KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Başkan Ergün Akhisar’da Pazar Esnafıyla Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, Akhisar’da Pazar esnafı ile bir araya geldi.

10 Mayıs 2023 Saat: 15:14
Başkan Ergün Akhisar’da Pazar Esnafıyla Buluştu
Başkan Ergün Akhisar’da Pazar Esnafıyla Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Başkan Ergün Akhisar’da Pazar Esnafıyla Buluştu

Akhisar Haber Merkezi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, Akhisar’da Pazar esnafı ile bir araya geldi. İlk olarak Akhisar Pazarcılar Odası’nı ziyaret ederek Pazarcılar Konfederasyonu Başkanı Ali Karaca ve Pazarcılar Odaları Başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Cengiz Ergün ve Ali Uçak, ardından pazar esnafıyla buluşarak hayırlı işler dileklerini iletti.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Akhisar’a giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçede pazarcılar ile buluştu. İlk olarak Akhisar Pazarcılar Odası’na ziyarette bulunan Başkan Ergün’e MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal ile Meclis Üyeleri eşlik etti. Başkan Cengiz Ergün ve MHP Milletvekili Adayı Ali Uçak, Pazarcılar Odası’nda Türkiye Pazarcılar Konfederasyonu Başkanı Ali Karaca, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay, Balıkesir Pazarcılar Odası Başkanı Nurullah Bozkır, Akhisar Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Gürhal, Salihli Pazarcılar Odası Başkanı İdris Özer ve Alaşehir Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Karhan ile bir araya geldi.

Hayırlı İşler Diledi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Öztürk Demir ile birlikte daha sonra pazar esnafıyla bir araya geldi. Pazar esnafıyla tek tek tokalaşan Başkan Cengiz Ergün ve milletvekili adayları, hayırlı işler dileklerinde bulundu. Pazar’da bulunan vatandaşlarla da bol bol sohbet etme fırsatı bulan Başkan Ergün, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 














 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız