KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Başkan Özbey, Akhisarspor derneklerini önemsemiyorum

Akhisarspor Başkanı Evren Özbey, en çok pandemi döneminde ihtiyaç duydukları anda taraftar derneklerini hiçbir şekilde yanlarında hissemediklerini kaydederek, “Akhisar’daki Akhisarspor taraftar derneklerini önemsemiyorum” dedi.

30 Mayıs 2021 Saat: 19:38
Başkan Özbey, Akhisarspor derneklerini önemsemiyorum
Başkan Özbey, Akhisarspor derneklerini önemsemiyorum
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Mutlu Mobilya

Başkan Özbey, Akhisarspor derneklerini önemsemiyorum

Metronom Haber Ajansı - MHA

Akhisarspor Başkanı Evren Özbey, en çok pandemi döneminde ihtiyaç duydukları anda taraftar derneklerini hiçbir şekilde yanlarında hissemediklerini kaydederek, “Akhisar’daki Akhisarspor taraftar derneklerini önemsemiyorum” dedi.

Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Akhisarspor Başkanı Evren Özbey, basın mensuplarının soruları üzerine devre arasında neden 27 oyuncu transfer ettikleri konusuna açıklık getirdi.

BAŞKAN ÖZBEY, “2 NEDENDEN DOLAYI 27 OYUNCU TRANSFER ETTİK”

Devre arasında 27 futbolcu transfer etmesinin nedenlerine değinen Başkan Evren Özbey, devre arasında federasyonun 35 futbolcuya kadar kadroda yer verilmesi gerektiğini ve erteleme maç olmayacağının üzerine 27 oyuncu transfer ettiklerine değinirken, “Federasyon açıklamasında kadroların 35 kişiye çıkarılması izni ardından çok düşük maliyetlerle 27 oyuncu transfer ettik. Çünkü federasyon geniş kadroya yer vererek ikinci devre maç erteleme yapmayacaktı, birinci sebebimiz buydu. Bizim asıl Akhisarspor özelinde başka problemimiz daha vardı. Akhisarspor’un transfer yasağı vardı ve bu transfer yasakları Süper Lig’den kalan oyunculardan olduğu için çok ciddi meblağlardı. Biz bunu açtık, açmak için büyük uğraş verdik ve açacağımızı da biliyorduk. Açtıktan sonra bir sonraki transfer dönemlerinde tekrar yasak geleceğini biliyorduk. Bu bir çok yerde çarpıtıldı işte muvafakatname ile açıldı bu transfer falan ama biz sadece bir oyuncudan aldık. Bir tek Grbic’ten muvafakatname aldık geri kalan oyuncuların borçlarını kapattık. Fakat gelecek olan dosyalar vardı ve geldi de onlar. Yeni dönemde transfer yasağı geleceği için bizim ikinci sebebimiz de buydu fazla oyuncu almamızın. Eğer yazı tekrar kapanır ve açamazsak elimizde oyuncular olsun istedik. Bu nedenle fazla transfer yaptık. Fakat bu transferlerin bir çoğu da aslında bizim direk A takıma değil aldığımız yaş aralığı özellikle hem U19’da oynayabilsin yararlanmamız gerektiğinde A takımına çıkarabilelim. Geleceğe yönelik yatırım sayabileceğimiz oyuncuları aldık. Bunlar A takımına çıktıklarında yaş itibari ile genç oldukları için Akhisarspor’un geleceğini kurtarmak adına belki içlerinden bazıları genç oyuncumuz Semih sürprizi gibi iyi çıkacaktı ve hala o şans da var ve bu oyuncuların satışı belki de Akhisarspor’un geleceği kurtulacak” dedi.

BAŞKAN ÖZBEY, “BU DERNEKLERİ ÇOK ÖNEMSEMİYORUM”

Akhisar’da bir taraftar derneği görmediğini altını çizen Başkan Özbey, “Akhisarspor için kurulan dernekler Akhisarspor’a destek vermelidir. Hiç sezon boyunca gördünüz mü Akhisarspor’a bize destek verdiğini. Altınordu maçında verilmeyen golümüzde bizleri Samsunspor taraftarı savundu. Adanaemirspor maçında top rakibin iki ayağı da kale çizgisi içerisinde golümüz verilmedi bir tane taraftar derneğinin açıklaması yok. Niye varlar o zaman bunlar. Bunların görevi sadece yönetimimi eleştirmek biz gidelim tamam gelin dedik gelen yok. Ben Aralık ayında açıklama yaptım gelin dedim, transferi de siz açın, bu takımı ligde siz tutun kimse gelmedi. Şimdi çok çirkin şeyler döndü ortada, ligde kalırsa ben başkan olayım diyen tipler çıktı ortaya. Siyasilere gidip bunları aktarıyorlar, hiç mi yük yok insanlarda. Gidiyorlar belediye başkanına bu takımı bana ver ama bu takım ligde kalırsa ben başkan olayım. Böyle şeyler döndü. Bu dernekleri çok önemsemiyorum çünkü bizim hakkımızı savunmayan bir dernek Akhisarspor derneği değildir. Küme düşme ile ilgili en ufak bir şey gördünüz mü” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız