KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Sağlık

Bel Fıtığı Ameliyatı Oldu, Aynı Gün Taburcu Oldu

Beyin ve Sinir Cerrahisi polikliniğine bel ağrısı şikâyetleri ile başvuran hasta İbrahim D.TUNALI’ ya yapılan tetkiklerin ardından bel fıtığı tanısı konuldu, bir diğer hasta Güven Akçay’a da gitmiş olduğu dış merkezde bel fıtı

5 Ocak 2021 Saat: 10:48
Bel Fıtığı Ameliyatı Oldu, Aynı Gün Taburcu Oldu
Bel Fıtığı Ameliyatı Oldu, Aynı Gün Taburcu Oldu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Mutlu Mobilya

Bel Fıtığı Ameliyatı Oldu, Aynı Gün Taburcu Oldu

Haber Merkezi - MHA
Özel Akhisar Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi polikliniğine bel ağrısı şikâyetleri ile başvuran hasta İbrahim D.TUNALI’ ya yapılan tetkiklerin ardından bel fıtığı tanısı konuldu, bir diğer hasta Güven Akçay’a da gitmiş olduğu dış merkezde bel fıtığı tanısı konulmuş ve ameliyat olması gerektiği söylenmiş. Her iki hasta  Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Çağatay Güven’e muayeneye gelmiş mikrocerrahi yöntemi ile bel fıtığı  (diskektomi) ameliyatını Özel Akhisar Hastanesi’nde olmaya karar vermişler. Hastaların sabah saatlerinde hastaneye yatışı yapılıp ameliyatları sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmiş ve aynı gün içinde taburcu edilmişlerdir.

Mikrocerrahi yöntemi ile bel fıtığı (diskektomi)  ameliyatını gerçekleştiren  Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Çağatay Güven gerçekleştirmiş olduğu ameliyatla ilgili “ Küçük kesi üzerinden gerçekleştirilen mikrocerrahi uygulaması çevre dokulara minimum zarar verdiği için günümüzde en çok tercih edilen bel fıtığı cerrahi uygulamalarından biridir ve hastanemizde bu teknikle hastalarımızı ameliyat edip herhangi bir problem olmaması durumunda aynı gün içinde hastalarımızı taburcu ediyoruz” dedi.

Ameliyat olan hastalar İbrahim D. tunalı ve Güven AkçayY “ mikrocerrahi yöntemi ile ameliyat olduktan sonra ameliyat öncesi olan ağrılarının kalmadığını ve sağlık durumlarının gayet iyi olduğunu söyleyerek, sabah ameliyat olup aynı gün akşamüzeri taburcu olduklarını”  bildirdiler.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız