KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Çağlak Festivali yarışmalarında dereceye girenler ödüllendirildi

564 Çağlak festivali kapsamında Akhisar Belediyesi tarafından düzenlenen spor turnuvaları sona erdi. Masa tenisi, açık satranç ve trap atışı turnuvalarında başarılı olup dereceye girenlere ödülleri verildi.

22 Mayıs 2023 Saat: 13:31
Çağlak Festivali yarışmalarında dereceye girenler ödüllendirildi
Çağlak Festivali yarışmalarında dereceye girenler ödüllendirildi
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Çağlak Festivali yarışmalarında dereceye girenler ödüllendirildi
Akhisar Haberleri

564. Çağlak festivali kapsamında Akhisar Belediyesi tarafından düzenlenen spor turnuvaları sona erdi. Masa tenisi, açık satranç ve trap atışı turnuvalarında başarılı olup dereceye girenlere ödülleri verildi.

Akhisar Belediyesi tarafından düzenlenen 564. Çağlak festivali spor turnuvaları sona erdi.Turnuvalar kapsamında açık satranç, masa Tenisi ve trap atışı turnuvaları gerçekleştirildi.

30 yıldır geleneksel olarak devam eden açık satranç  turnuvası 6 kategoride düzenlenen 200’ün üzerinde sporcunun katılımı ile 2 gün sürdü. 6 kategoride ilk 3’e giren sporculara kupa ve ilk 10’a giren sporculara ise madalya takdimi yapıldı.

Bu yıl 1’incisi gerçekleştirilen masa tenisi turnuvasına da ilgi yoğundu. 100’e yakın sporcunun yarıştığı ve kıran kırana geçen final müsabakalarında başarılı olan sporcular madalya ve kupa ile ödüllendirildi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Trap Atışları turnuvası da büyük heyecan içerisinde gerçekleşti. Türkiye’nin birçok noktasından katılan 200’e yakın atış sporcusu birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

Spor yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerini veren Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Bedri Türk ise, Akhisar Belediyesi olarak spor ve sporculara desteklerinin artarak devam edeceğini, spor organizasyonlarının rekabeti arttırdığını ve başarılı sporcu yetiştirmek açısından çok önemli olduğunu dile getirdi.

Çağlak Festivali etkinlikleri kapsamında müzik konserleri de bugün start alıyor. Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanında düzenlenecek olan konser etkinliklerinin ilki 22 Mayıs Pazartesi (bugün) saat 20.30’da Teoman konseri ile başlayacak .Konser etkinlikleri 23 Mayıs Salı Duman konseri, 24 Mayıs Çarşamba Sefo, 25 Mayıs Perşembe Ziynet Sali ile devam ederken 26 Mayıs Cuma günü Edis konseri ile son bulacak.



























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız