KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Cumhur ittifakı 3 mahallede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istedi

14 Mayıs’ta gerçekleşen 13.Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılacağı 2.tur seçimleri öncesi Akhisar Cumhur İttifakı üyeleri Pınarcık, sarıçalı ve Akselendi mahallelerini ziyaret etti.

21 Mayıs 2023 Saat: 17:27
Cumhur ittifakı 3 mahallede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istedi
Cumhur ittifakı 3 mahallede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istedi
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Cumhur ittifakı 3 mahallede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istedi
Akhisarhaberleri.com

14 Mayıs’ta gerçekleşen 13.Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılacağı 2.tur seçimleri öncesi Akhisar Cumhur İttifakı üyeleri Pınarcık, sarıçalı ve Akselendi mahallelerini ziyaret etti.

Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen AK Parti Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Sözcüer, Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı Adem Duran, AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları, MHP Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri çalışmalarına devam ediyor.

Rehavete meydan vermeden çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, “Cumhur İttifakı ortaklarımızın da katkılarıyla çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. Bu meseleyi bitirene kadar en küçük bir rehavete, boşluğa meydan vermeden aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz 28 Mayıs'a kadar bu işe sıkı sıkı sarılarak oynanmak istenen oyunu bir kez daha bozacağız.

TBMM seçimlerinde Cumhur İttifakı 322 milletvekili ve yüzde 49,5 oy oranıyla Mecliste çoğunluğu elde etti. Karşımızdaki ittifak yüzde 35'te, diğer ittifak da yüzde 10,5'ta kaldı. Milletimiz ülkenin hangi ittifak tarafından yönetilmesi gerektiğine ilişkin iki kararından birini kati olarak verdi. Aldığımız oydan tek bir fire bile vermemek ilk önceliğimizdir. 14 Mayıs'ta diğer adaylara oy vermiş insanlardan gönüllerini kazanabileceğimiz herkesin evine, iş yerine gidecek, desteğini alacağız.
Bu hafta sonu kırsal bölgelerdeki ziyaretlerimizi tamamlamanın ardından 28 Mayıs’a kadar şehir merkezindeki çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.













 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız