KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

CUMHURİYET'TEN MADEN ŞEHİTLERİ İÇİN PİLAV HAYRI

Kırkağaç Cumhuriyet Rıza Nebahat Dolman İlkokulu, Somada hayatını kaybeden maden şehitlerini unutmayıp pilav ve ayran dağıttı. Her yıl geleneksel olarak yapılan pilav hayrı, Somada 301 kişinin vefat e

29 Mayıs 2014 Saat: 09:10
CUMHURİYET'TEN MADEN ŞEHİTLERİ İÇİN PİLAV HAYRI
CUMHURİYET'TEN MADEN ŞEHİTLERİ İÇİN PİLAV HAYRI
DAYIOĞLU KASABI

Kırkağaç Cumhuriyet Rıza Nebahat Dolman İlkokulu, Soma'da hayatını kaybeden maden şehitlerini unutmayıp pilav ve ayran dağıttı. Her yıl geleneksel olarak yapılan pilav hayrı, Soma'da 301 kişinin vefat ettiği faciadan dolayı bu yıl maden şehitleri için yapıldı. Cumhuriyet Rıza Nebahat Dolman İlkokulu konferans salonunda düzenlenen pilav hayrına, Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Osman Yeşilöz, CBÜ Kırkağaç MYO Okul Müdürü Doç. Nurullah Sinan Köksal, İlçe Emniyet Müdürü Mithat Uysal, İlçe Müftüsü Hüseyin Yaşar, banka müdürleri, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
İlçe Müftüsü Hüseyin Yaşar'ın okuduğu duanın ardından bin kişilik pilav hayrı dağıtımına geçildi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği pilav gününde, veliler hazır bulundu. Cumhuriyet Rıza Nebahat Dolman İlkokulu Müdürü Mustafa Zengin, şöyle konuştu: “Her yıl düzenlediğimiz pilav gününü bu yıl Soma'da şehit kardeşlerimiz için hazırladık. Ben öğretmen arkadaşlarımıza ve okul aile birliğine teşekkür ediyorum. Onların katkılarıyla bu hayrı gerçekleştirdik. Bu geleneği devam ettireceğiz. Allah hayırlarımızı kabul etsin. Soma’da şehit olan kardeşlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum, geriye kalanlara sabır sağ kurtulanlara da geçmiş olsun diyorum.”

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız