KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Doğuş Hastanesi Öğretmenleri Unutmadı

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenleri unutmadı.

24 Kasım 2022 Saat: 16:09
Doğuş Hastanesi Öğretmenleri Unutmadı
Doğuş Hastanesi Öğretmenleri Unutmadı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Doğuş Hastanesi Öğretmenleri Unutmadı

Haber Merkezi

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenleri unutmadı.

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Başhekimi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzamanı Opr. Dr. Betül Bayır, Hastane Müdür Özge Keskinkale ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Samet Gögen, Akhisar Selçikli Mustafa Sabırlı İlkokulu’nu ziyaret ederek Öğretmenlerin gününü kutladı.

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Başhekimi Kadın Doğum Hastalıkları ve Uzamanı Opr. Dr. Betül Bayır, yaptığı açıklamada; “Bizleri bu güne yetiştiren, okumamamız da ve meslek sahibi olmamızda büyük emekleri olan canımız öğretmenlerimiz iyi ki varlar. Onlara ne kadar şükretsen azdır. Benim öğretmenlerimle diyaloğum çok güzeldi. Çokta çalışkan bir öğrenciydim ama bana okulu sevdiren öğretmenimdi. Yeri geliyor ailemizden çok onları görüyoruz. Yaptığınız meslek çok önemli bence kıymetiniz bilinir umarım. Sizin vesilenizde başta sizin akabinde tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.” Dedi.

Akhisar Selçikli Mustafa Sabırlı İlkokulu Müdürü Mustafa Göktepe, Özel Doğuş Hastanesinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bizleri bu özel günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederiz. Sizleri ve hizmetlerinizi sosyal medyanızdan takip ediyoruz. Özel Doğuş Hastanesinin tekrardan açılması Akhisar için büyük kazanç olduğunu düşünüyorum. Bizlerde sizlerin emekleriniz çok büyük olduğunu ve halkın sağlığı için verdiğiniz çabaları özellikle pandemi de çok daha güzel gördük. Tekrardan ziyaretiniz için teşekkür ederiz.” Dedi.

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Başhekimi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzamanı Opr. Dr. Betül Bayır, Öğretmenler ile birlikte pasta üfledi. Aynı zamanda tüm öğretmenlere hediyelerini ve çiçeklerini takdim etti. En son öğretmenler ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildikten sonra, Özel Doğuş Hastanesi ekibi okul bahçesinde çocuklarla top oynadılar ve okuldan ayrıldılar.

 




















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız