KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm’den Dutlulu’ya Ziyaret

Türkiye’nin en başarılı aerobik cimnastikçisi Ayşe Begüm Onbaşı, Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’ndaki ikinciliğinin ardından evine döndü.

22 Haziran 2022 Saat: 15:21
Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm’den Dutlulu’ya Ziyaret
Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm’den Dutlulu’ya Ziyaret
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm’den Dutlulu’ya Ziyaret

Haber Merkezi

Türkiye’nin en başarılı aerobik cimnastikçisi Ayşe Begüm Onbaşı, Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’ndaki ikinciliğinin ardından evine döndü. Ayşe Begüm ilk ziyaretini, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya yaptı.

Portekiz’in Guimaraes kentinde düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nın finalinde 20.350 puanla gümüş madalya kazanan Ayşe Begüm Onbaşı, üst üste ikinci Dünya Şampiyonası’nda madalya kazanarak tarihe geçen ilk Türk kadın cimnastikçi oldu.

Geçen yıl büyükler kategorisinde Azerbaycan’da ilk kez katıldığı 16’ncı Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda topladığı 21.850 puanla kariyerinin ilk büyükler dünya şampiyonluğuna ulaşan 21 yaşındaki Ayşe Begüm, bu kez gümüş madalyayı boynuna taktı. Ayşe Begüm Onbaşı, cimnastikte büyüklerde dünya şampiyonalarında üst üste iki kez madalya alan ilk sporcumuz olarak da tarihe geçti.

“Türk Gencinin Ve Kadınının Gücünü Dünyaya Gösterdi”

Cimnastik sporunda Türkiye’ye ilkleri yaşatan Ayşe Begüm Onbaşı’nın, ay yıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalandırarak bizleri bir kez daha gururlandırdığına değinen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Ayşe Begüm’ü desteklemekten büyük onur duyduğunu ifade etti. Başkan Dutlulu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Yine gururla şehrimizi ve ülkemizi temsil eden altın kızımız Ayşe Begüm Onbaşı’yı konuk etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Akhisar Belediyesi daha önceki dönemden itibaren Ayşe Begüm’ün yanındaydı, biz de yanında olmaya devam ediyoruz ve bununla da gurur duyuyoruz. Yaşı daha çok genç ileride çok daha güzel işler başaracağına yüzde yüz eminiz. Türk gencinin ve kadınının gücünü dünyaya gösteren Akhisar’ımızın gururu Ayşe Begüm Onbaşı’yı belediyemizde misafir ederek sohbet etme fırsatı bulduk. Tüm halkımız adına kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkürlerini ileten Ayşe Begüm Onbaşı, “Bu şehrin ismini dünya platformlarında duyurmak gerçekten benim için büyük bir mutluluk.  Başkanımızın da söylediği gibi daha önceki dönemden başlayan ve Besim başkanımızın da devam ettirdiği bir süreç var. Şuanda bu sürecin içerisinde olmak da aslında bizim en önemli ihtiyaçlarımızdan bir tanesidir. Çünkü Akhisar’da oturuyoruz ve antrenmanlarımız Manisa’da olmak durumunda. Bu süreçte desteklerini sürekli arkamızda hissettiğim Besim başkanımız başta olmak üzere diğer tüm başkanlarımıza ben de teşekkür ederim” dedi.









 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız