KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Ebrar Bebek İçin Yapılan Yardım Gecesi İçin Teşekkür Ettiler

Akhisar'da 22 Temmuz 2022’de SMA tip 1 tanısı konulan Ebrar bebek için, tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, iş insanlarının ve hayırseverlerin katılımlarıyla gerçekleşen bağış gecesi için kampanya sorumlular

6 Mayıs 2023 Saat: 12:20
Ebrar Bebek İçin Yapılan Yardım Gecesi İçin Teşekkür Ettiler
Ebrar Bebek İçin Yapılan Yardım Gecesi İçin Teşekkür Ettiler
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Ebrar Bebek İçin Yapılan Yardım Gecesi İçin Teşekkür Ettiler

Metronom Haber Ajansı – Burak Düztaş

Akhisar'da 22 Temmuz 2022’de SMA tip 1 tanısı konulan Ebrar bebek için, tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, iş insanlarının ve hayırseverlerin katılımlarıyla gerçekleşen bağış gecesi için kampanya sorumluları yerel basın ile bir araya gelerek teşekkür açıklaması yaptılar. Balkan Sofrasında bir araya gelen Ebrar Bebek kampanya sorumluları 26 Nisan’da düzenlenen yardım kampanyasında Akhisarlı hayırseverlere ve yerel basına teşekkür ettiler.

Gecenin sunuculuğunu yaptığı Moderatör Engin Akyüz;” Akhisar Basınının güzide temsilcisi arkadaşlarım, sevgili Akhisarlılar. 26 Nisan akşamı Ebrar Bebeğe Destek olabilmek amacıyla düzenlediğimiz gecede emeği geçenlere teşekkür edebilmek için bu akşam, küçük bir program tertip ettik. Ve sizlerin karşısına geldik. Bilindiği üzere 26 Nisan akşamı Akhisar'da ilk defa yapılan, tüm Akhisar'a hatta tüm Türkiye'ye örnek olabilecek bir gece düzenledik. O gecede inanç vardı, güven vardı, sevgi vardı, birliktelik vardı, beraberlik vardı, ilkler vardı. Başarabilir miyiz diye inanın hiç düşünmedik. Çünkü paylaşmayı bilen, gerektiğinde azığını ikiye bölebilen, yardımsever bir milletin mensubu olduğumuzu hepimiz çok iyi biliyorduk. Ve o gece, salondaki misafirlerimizin yardımları, sizlerden gelen destek mesajları, destek telefonları ile yanılmadığımızı hep birlikte gördük. İnanılmaz bir gece idi, adeta herkes yardımda bulunabilmek için birbiri ile yarıştı. Hatta zaman zaman onlara mikrofonu geç verebildiğim için bana tatlı, tatlı sitem bile eden dostlarımız oldu. Ama şükürler olsun hepimize yakışan bir gece oldu. Ben o gecenin hazırlanmasında ev sahipliği görevini yapan Akhisar Belediye Başkanı ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Telefonlara bakan, misafirlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Salonu dolduran herkesi kutluyorum. O gece Ebrar Bebek için ihtiyaç olan paranın % 53 ü zaten vardı. Gecenin sonunda tedavi için olması gereken rakamı % 68 lere çıkaran sizlere teşekkür ediyorum. Gönüllü çalışan arkadaşlarımın emeklerine sağlık diyorum.Tabi bu gecenin olacağını tüm Akhisar'a , tüm Manisa'ya hatta tüm Türkiye'ye duyuran; hiçbir çıkar gözetmeksizin gece boyunca canlı yayınlar yapan, binlerce fotoğraf çeken, sosyal medyada paylaşan ve haberleştirerek daha fazla insana ulaşmamızı sağlayan basındaki arkadaşlarımı da kutluyor, hepsine gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Demirciler Esnaf Odası Başkanı Ersen Tepeci;” Toplumuzda yardımlaşma çok önemli. İmkanlarımız dahilinde hepimiz birbirimize yardım eden bir toplumuz. Fire, zekat, sadaka yardımlaşma gibi müesseselerimiz hep vardı hep var olacak. Komşusu açken tok yatan bizden değildir anlayışını şiar eden bir kültürden geliyoruz. 26 Nisan yardım kampanya gecesinde bu anlayış ile hareket etmeye çalıştık. O gece bizlere destek olan, Hava Meydan ve Garnizon Komutanımıza, bizlere ev sahipliği yapan,kapılarını sonuna kadar açan. Akhisar Belediye başkanımıza, İlçe Emniyet Müdürümüz, İlçe Jandarma Komutanımıza, Orman İşletme Müdürümüze, MASKİ Koordinatörümüze, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Meclis Üyelerimize, Belediyemizde çalışan tüm müdür ve personel arkadaşlarımıza, Mali Müşavirler Akhisar Temsilcisine, ismini sayamadığım kamu kurumu, amir müdür ve personel arkadaşlarımıza, Akhisar'a yeni gelmesine rağmen bizlerin yanında olan, Akhisar ve Akhisarlılara çok çabuk uyum sağlayan Akhisar İlçe Müftümüze ve Müftülükte çalışan tüm görevli arkadaşlarımıza, Ebrar Bebek Ailesi ve Gönüllüleri adına sonsuz şükranlarımızı sunarız“ dedi.

Ulucami Mahalle muhtarı Nesime Şakrak;” Bir toplumun Sivil Toplum Kuruluşları ne kadar fazla ise o toplumun gelişmişlik seviyesi o kadar yüksektir. Akhisar'da da gerçekten Sivil Toplum Kuruluşları sayısı oldukça fazla ve O gece orada o kadar çok Sivil Toplum Kuruluş temsilcisi gecemize gelerek destek oldu ki, hepsi yarınlar için Akhisar'a örnek oldular. Ben tek tek hepsini saymak istiyorum. Akhisar Esnaf Kefalet Kooperatifi, Akhisar Ziraat Odası Temsilcisi, Şoförler Odası, Berberler Odası, Demirciler Odası, Bakkallar Odası, Marangozlar Odası, Elektrikçiler Odası, Yapı Sanatları Odası, Madeni Sanatkarlar Odası, Pazarcılar Odası

Balkan Göçmenleri Derneği, Erzurumlular Derneği, Emlakçılar Derneği, Galatasaraylılar Derneği ve ayrıca destek olan muhtarlarımıza, taraftar forması bağışlayan taraftar dernekleri ve açık artırmada satın alan hayırseverlerimize teşekkür ederiz. Akhisar büyük bir ilçe ama gönlü birçok ilden büyük bir kenttir. 109 mahalle muhtarımızın belki hepsi gelemediler ama gayret gösteren tüm muhtarlarımıza ve mahalle sakinlerine de buradan teşekkür ederiz. Ayrıca gecemize iştirak ederek destek olan, çorbada bizim de tuzumuz olsun diyen iş insanlarımızın katkılarını unutmadık. Davet ettiğimiz fakat müsait olamadıkları için gelemeyen iş insanlarımızın katkılarının da önümüzdeki günlerde bize geleceğini biliyoruz. Şimdiden onlara da teşekkürler.

Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Tunay Gül;” Ben 26 Nisan gecesinden önce 26 Nisan gündüzüne gitmek istiyorum. Saat 13.30'da mensubu olduğum Balkan göçmenlerine ait Göçmen bandosu ile düzenlenen yürüyüş Akhisar'a farklı bir renk getirdi. Öncelikle Göçmen bandosundaki arkadaşlarımı kutluyorum ve yürüyüşe katılan Akhisar halkına da teşekkür ediyorum. Balkan göçmenleri olarak bizler üzerimize düşen yardımı yapmaya gayret ettik. İş insanlarına gittik, destek istedik, hayırsever abilerimizi, kardeşlerimizi ziyaret ederek onlardan da destek aldık. Ben huzurunuzda hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İzniniz ile şunu da belirtmek istiyorum, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Çağlak Festivalinde de Balkan Göçmenleri olarak Ebrar Bebeğimiz için elimizi taşın altına koyacağız. Üzerimize düşen ne görev verilirse onu da buradan yapacağımızın sözünü veriyoruz. Dolayısı ile bağış gecesine gelemeyen, müsait olamayan, kamu kurumlarında yada Sivil Toplum Kuruluşlarında görev alan tüm arkadaşlarımızı  Çağlak Festivalinde yardım yapmaya, destek olmaya bekliyoruz.

Şoförler Odası Başkan yardımcısı Ali Arslan;” Ebrar Bebeğimizin gönüllüsü olmak bizler için onur verici bir olay. Bu netice ile Nesime Muhtarıma, Ersen Başkanıma ve Engin Akyüz'e ve diğer tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. İşimiz gereği kurumlar ile çalışmamızdan dolayı Manisa İl Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere, Saruhanlı, Akhisar, Gördes, Gölmarmara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarımıza sizlerin huzurlarında teşekkürü bir borç bilirim. Her kapılarını çaldığımızda bizleri kırmayıp Ebrar Bebeğimize her türlü desteği sağlamak için ellerinden geleni yapmışlardır. Bunun yanında İlçe Emniyet Teşkilatına ve Personeline bizlere gösterdikleri gayret ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Önemli olan isimlerimiz değil bebeğimize olan destekler. Umarım yapılan çalışmalar neticesinde Ebrar'a nefes olabiliriz. Hepinize tekrardan teşekkür ederiz” dedi.

Ebrar Bebeğin babası Mehmet Aktürk;” Ben bir babayım, rabbim beni, eşimi ailemi böyle zor bir sınava tabi tuttu. Sizlerinde önce manevi sonra da maddi destekleri ile ayakta durmaya çalışıyoruz. Bu zorlu sınavı sizlerin sayesinde aşacağımıza inanıyoruz. Bu zorlu süreçte, 26 nisan gecesi emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yardımda bulunan kadirşinas milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Özellikle bu zorlu süreçte kızım Ebrar Bebek için yağmur çamur demeden, sıcak soğuk demeden hiç bir beklenti içinde olmadan Gönüllü sıfatıyla çalışan tüm kardeşlerime, ilçe ilçe gezen, esnafa giden, kumbaraları dağıtan, sokaklarda, caddelerde kızımın fotoğrafını yapıştıran gönüllülere de buradan teşekkür etmek istiyorum. Özellikle bir teşekkürde çalıştığım Kozlusan firması yetkilileri Salih Kozlu'ya,Aysel Kozlu'ya ve İbrahim Kozlu'ya olacak. Çünkü kızımın hastalığını orada çalışırken öğrendim. Kızımın hastalığını öğrendiğim andan itibaren elimi tutan ve bugüne kadar da hiç bırakmayan firma sahiplerine, yöneticilerime ve çalışma arkadaşlarıma da çok çok teşekkür ederim” dedi. .

 

























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız