KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Eğitim

Efelerden Bahar Şenliği

Akhisar Efeler, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin geleneksel Bahar Şenliği Programı Gölet Alanında çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi.

18 Nisan 2022 Saat: 13:33
Efelerden Bahar Şenliği
Efelerden Bahar Şenliği
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Efelerden Bahar Şenliği

Haber Merkezi

Akhisar Efeler, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin geleneksel Bahar Şenliği Programı Gölet Alanında çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu İlayda Arıkten'in üstlendiği 16 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 17.00'da başlayan program da miniklerin halk oyunları gösterisi vatandaşlar tarafından beğeni topladı.

Program açılış konuşmasını Akhisar Efeler, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği kurucusu aynı zamanda Başkanı Başefe Umut Fidan yaptı.Umut Fidan gerçekleştirdiği konuşmasında " Sayın misafirlerim, değerli dernek yöneticilerim, kıymetli velilerin ve sevgili öğrencilerim; Akhisar Efeler Gençlik ve Spor Kulübü Derneğimizin Bahar Şenliği Programına hepiniz hoşgeldiniz. Bu özel günde siz özel misafirlerimizi aramızda görmekten gurur duyuyorum.

Sözlerimi bitirmeden önce bu programa katkıda ve destekte bulunan Akhisar Belediyesi'ne, Belediye Başkanı Sayın Besim Dutlulu'ya, Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili'ye, derneğim ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. Herkese iyi seyirler dilerim." dedi.

Bahar Şenliği programında ilk sırada Kırkağaç Mehmet Günek Türkbirliği İlkokulu halk oyunları ekibi Muğla yöresi oyunlarını sergiledi.

: Akabinde sırasıyla Gölmarmara Atatürk İlkokulu halk oyunları ekibi Silifke yöresi, Akhisar Gazi Ortaokulu halk oyunları ekibi Manisa yöresi zeybeği, Akhisar Ticaret Borsası Altıeylül İlkokulu halk oyunları ekibi Artvin yöresi, Akhisar Ticaret Borsası Altıeylül İlkokulu 3. sınıflar halk oyunları ekibi Manisa yöresi, Akhisar Ticaret Borsası Altıeylül İlkokulu 4. sınıflar halk oyunları ekibi Manisa yöresi halk oyunlarını sergilediler.

 Program sonunda minik halk oyunu ekiplerine Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili'nin gönderdiği hediyeler takdim edildi.

 Bu sene ikincisi düzenlenen geleneksel Bahar Şenliği programına Gölmarmara İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuncay, Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü temsilen Şube Müdürü,Mahmud yağmurlu dernek yönetim kurulu üyeleri, Halim Özkan, Mehmet ali Tok, Orkun Barak, Ebru Bayar, Fatma Erdoğan veliler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.





















































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız