KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Ensivri soma’da

13 Mayıs 2014 yılında meydana gelen ve bütün ülkeyi yasa boğan 301 madencinin hayatını kaybettiği Soma maden faciasının 4. Yıl dönümü nedeni ile Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Aday Adayı Vet. Hek. Doğan Ensivri Soma made

13 Mayıs 2018 Saat: 15:56
Ensivri soma’da
Ensivri soma’da
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM AVM

Ensivri soma’da

Haber Merkezi – MHA

13 Mayıs 2014 yılında meydana gelen ve bütün ülkeyi yasa boğan 301 madencinin hayatını kaybettiği Soma maden faciasının 4. Yıl dönümü nedeni ile Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Aday Adayı Vet. Hek. Doğan Ensivri Soma maden şehitliğini ziyaret ederek dua etti. 

Eşi Nezehat Ensivri ile birlikte maden şehitlğini ziyaret eden MHP’li Aday Adayı Doğan Ensivri, yaşanan facianın acısının unutulmadığını ifade etti. 

13 Mayısın dünya tarihine bir kara leke olarak geçtiğini söyleyen Ensivri, “301 canımızı kaybettiğimiz O acı günü hep birlikte yaşadık. Hiç bir zaman unutmadık ve unutmayacağız da. Bir çok kişi eşini, kardeşini oğlunu kaybetti, bunun tesellisi mümkün değil. Gönül isterdi ki bu kaza hiç yaşanmasaydı, hiç bir madencimizin bunu bile kanamasaydı. Üzerinden 4 yıl geçti ama acısı hala dünmüş gibi. Umuyoruz ki bu ülkemizde yaşanan son trajik kaza olur ve bundan sonra böyle acılar yaşamayız. Yüce Rabbim bize bir daha 13 Mayısın karanlığını yaşatmasın. Bütün maddenci şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun.” Dedi. 

Maden şehitliğini gezen Doğan Ensivri ve eşi Nezehat Ensivri, şehitlerin ruhuna dua ederek mezarlarını suladı. Ensivri çifti şehitlikte bulunan madenci yakınları ile de sohbet ederek acılarını paylaştı. 











 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız