KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Magazin

ESKİ ÇEVRE BAKANI AKÇALI KIRKAĞAÇ'TA

19-20 ve 21.dönem Manisa Milletvekili eski Çevre Bakanı Rıza Akçalı, Kırkağaça gelerek Somada meydana gelen faciada hayatını kaybeden 17 şehidin ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu. Önce maden şe

29 Mayıs 2014 Saat: 10:36
ESKİ ÇEVRE BAKANI AKÇALI KIRKAĞAÇ'TA
ESKİ ÇEVRE BAKANI AKÇALI KIRKAĞAÇ'TA
DAYIOĞLU KASABI

19-20 ve 21.dönem Manisa Milletvekili eski Çevre Bakanı Rıza Akçalı, Kırkağaç'a gelerek Soma'da meydana gelen faciada hayatını kaybeden 17 şehidin ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu. Önce maden şehitlerinin kabirlerini ziyaret eden Akçalı, daha sonra DP Kırkağaç İlçe Başkanı Kadir Orçun ve DP Kırkağaç Yönetim Kurulu üyeleri ile şehit yakınlarına başsağlığı diledi.
Akçalı, Soma’da maden kazasında hayatını kaybedenlerin ailesine başsağlığı dileklerinde bulunmak için, yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte ziyaretler yaptıklarını, taziyelerde bulunduklarını söyledi. Geçen hafta Soma’ya geldiğini anlatan Akçalı, şöyle konuştu: "Hakikaten Soma’da facianın bütün izlerini, bütün ağırlığını, o hüznü, sokaklara kadar sinmiş o hali maalesef gördük. Ege Linyit İşletmesi ve sendika ile görüştüm. Kabristanı ziyaret ettik. Gerçekten önemli eksiklerin bulunduğu, belki bugüne kadar düşünülmeyen hususların tekrar düşünülmesine vesile olacak ümidini taşıdığımız bu müessif kazada hayatını kaybeden 301 kardeşimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailelerine sabır diliyoruz. İnşallah bu acıları dindirecek manevi metaneti Allah, o insanlara, ailelerine, çocuklarına, ana ve babalarına ihsan eder. Hükümete ve devlete düşen o insanlarımızın maddi zararlarını gidermesidir."
Sosyal devlet anlayışının bunu gerektirdiğini anlatan Akçalı, sözlerini şöyle sürdürdü: "İşsiz olanların işine kavuşmasını, yetim olanların eğitimlerinin sağlanması, dul kalanların kimseye muhtaç olmadan hayatlarını devam ettirmesi ile ilgili bir çalışma olduğunu duyuyoruz. Fakat bunların lafta kalmaması ve bir an önce hayata geçmesi, maddi kısımda da yaraların sarılmaya başlandığını görmek hepimizin acısını bir nebze dindirecektir. Kırkağaç’a, Soma’ya ve diğer ilçelere başsağlığı diliyorum”

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız