KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Fatih Füzün Depremzedelerle Gönül Sofrasında Buluştu

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Fatih Füzün, depremden dolayı Akhisar’a yerleşen depremzedelerle iftar programında bir araya geldi.

5 Nisan 2023 Saat: 09:03
Fatih Füzün Depremzedelerle Gönül Sofrasında Buluştu
Fatih Füzün Depremzedelerle Gönül Sofrasında Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Fatih Füzün Depremzedelerle Gönül Sofrasında Buluştu

Haber Merkezi

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Fatih Füzün, depremden dolayı Akhisar’a yerleşen depremzedelerle iftar programında bir araya geldi.

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Fatih Füzün, asrın felaketi diye nitelendirilen 6 Şubat 2023 günü meydana gelen ve 11 şehrimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremde, memleketlerini terk edip Akhisar’a yerleşmek zorunda kalan depremzedelere, Akhisar Gölet Düğün Salonunda iftar programı düzenledi.

Akhisar Gölet Düğün Salonunda düzenlenen iftar programına yağmura rağmen depremzede aileler ailecek katıldı. Birçoğunun AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığından tanıdıkları Fatih Füzün’e de destekleri gözlerden kaçmadı. AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Fatih Füzün, iftar programına katılan tüm misafirler ile tek tek ilgilendi.

Oruçlarını açan ve yemeklerini yiyen misafirlere sofra duası yaptıran ve depremde hayatlarını kaybeden tüm şehitler için dua okuyan AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Fatih Füzün, iftar programına katılan misafirlere seslendi.

SİZLER BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİNİZ

“Bu mübarek günlerde sizin gibi misafirlerin başımızın üstünde yeri var. Asrın felaketi gibi büyük bir depremde sizler gibi kıymetli misafirleri Akhisar’ımızda ağırlamak ve sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Aynı vatanda birlik ve beraberlik içerisinde yaşamanın faziletini bu depremden sonra daha iyi gördük. Bu felaket hepimizin başına gelebilirdi ama Rabbim bizleri daha beterlerinden korusun. Sizlerin her türlü isteklerinize ve arzularınıza Cumhurbaşkanımız önderliğinde yardım olduk ve olmaya da devam edeceğiz. İster hükümetimize ister bizlere her tülü isteklerinizi yöneltebilirsiniz, elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız. Sizler bizim emanetlerimizsiniz. İnşallah sizleri de en kısa zamanda Cumhurbaşkanımızın başlattığı konutlara yani evlerinize kavuşturana kadar sizlere ellerimizden gelen her şeyi yapacağız.” Dedi.

İftar yemeğinden sonra depremzede çocuklara yüz boyaması yapılırken, balon ve oyuncak hediyesinde bulunan Fatih Füzün, çocuklarla da bire bir ilgilendi. Katılan misafirler Fatih Füzün’e iftar programından dolayı teşekkür ederken, Fatih Füzün’le de fotoğraf çekildiler.



































































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız