KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Eğitim

Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Yabancı Konuklarını Misafir Etti

Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Yabancı Konuklarını Misafir Etti

30 Mart 2022 Saat: 17:06
Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Yabancı Konuklarını Misafir Etti
Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Yabancı Konuklarını Misafir Etti
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Yabancı Konuklarını Misafir Etti

Haber Merkezi

Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi; Erasmus +Programı Okullar Arası Değişim Ortaklıkları /Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Faaliyeti kapsamında 2019 yılı Teklif Çağrısı döneminde sunulan 2019-1-PL01-KA229-064927_2 numaralı ve ‘Cross Borders With English’ başlıklı proje için 14/02/2022-18/02/2022 tarihleri arasında Polonya, Portekiz ve İtalya’dan gelen 18 öğrenci ve 6 öğretmeni misafir etti. Projenin ilk LTT faaliyeti Türkiye’de gerçekleştirildi. Bu faaliyet kapsamında okul tanıtımı, hoş geldiniz programı, Akhisar Gezisi, MUN Simulasyonu, Ülke Tanıtım Dersleri, Manisa Gezisi, Öğrenciler Tarafından  İngilizce  Ders Anlatımları Efes,Şirince ,Selçuk Gezileri gerçekleştirilmiştir.

Türkiyedeki hareketliliğin hemen sonrasında; Okul Müdürü Yasin DORU ve İngilizce Öğretmeni Yasemin ADAKÇI  ile Nida Nur SEZER, Ozan İLBEYLİ, Mete SEVEN, Mehmet Yiğithan  ARDA, Gülsüm İdil SÖKMEN ,Rıza OKAT adlı öğrenciler İtalya’ya ,ardından Okul Müdürü Yasin DORU, İngilizce Öğretmeni Ercüment TEZAL , Edebiyat Öğretmeni Asuman YÜREKLİ ile  Caner AKPINAR

Yunus Emre KULTAŞ, Ahsen ŞALGAM, Eyüpcan KÖK, İzzet Efe DERETARLA, Asrın Nur YAŞARLAR ,Fulden  TİRYAKİ adlı öğrenciler ise Portekiz e seyahat ederek,  bulundukları ülkelerde 1 hafta boyunca çeşitli Öğrenme ve Öğretme Etkinliklerine katılmışlardır.

 

Tüm bu sosyal, kültürel ve eğitimsel çalışmaların sonucunda öğrencilerimiz farklı  deneyimler kazanmış ve projemizin temel amacı olan İngilizce konuşma becerilerini geliştirmişlerdir.

Öğrencilerimiz; yeterli teorik İngilizce bilgisine sahip olmalarına rağmen pratikte, gerçek hayatta İngilizce konuşmakta çoğu zaman zorlanmaktadırlar. Bunun en önemli sebepleri arasında öğrencilerimizin dışarıdaki dile sınırlı miktarda maruz kalmaları ve çok fazla konuşma fırsatına sahip  olmamalarıdır.Bu proje; okul dışında,gerçek hayatta birçok alanda İngilizce konuşma fırsatı yakalayan öğrencilerimize dil edinimi açısından büyük katkı sağlamaktadır.

 

 

 

 

 































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız