KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Kültür/Sanat

FKAL’ in Övünç Gecesi

FKAL yaptığı kültürel etkinliklerle marka olma yolunda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Yapılan etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

10 Mayıs 2017 Saat: 16:57
FKAL’ in Övünç Gecesi
FKAL’ in Övünç Gecesi
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Soydemir Yol Yardım ve Araç Kurtarma

Akhisar Kale Motor

FKAL’ in Övünç Gecesi

Haber Merkezi-MHA

FKAL yaptığı kültürel etkinliklerle marka olma yolunda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Yapılan etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

02. 05.2017 Salı akşamı,Belediye Park İçi Sinema Salonunda FKAL öğrencileri ,FKAL müzik öğretmeni Mustafa KILINÇ,Türk Dili ve Edebiyatı  öğretmeni Şaduman DUYDUK önderliğinde ve FKAL  müdürü Yasin DORU ‘nun desteğiyle “Bir Şiir Bir Şarkı” temalı şiir ve müzik dinletisi sundu.Yoğun emeklerle hazırlanan  geceye Akhisar halkının desteği ve ilgisi çok büyük oldu. Beşeri aşktan vatan aşkına uzanan şiirler ve şarkılar izleyicilere tadına doyulmaz bir gece yaşattı. Gece okul müdürü YasinDORU ‘ nun teşekkür konuşmasıyla son buldu.

FKAL Müdürü Yasin DORU: “FKAL olarak bizler eğitimin sadece öğretimden ibaret olmadığını sosyal ve kültürel etkinliklerin çocukların eğitim ve gelişiminde büyük payı olduğuna inanıyoruz. Elbette akademik başarı  çok güzel ve önemlidir. Ancak bu başarı sosyal ve kültürel etkinliklerle desteklenirse daha da anlamlı ve güzel olur. Bu etkinliklerle öğrencilerimizi kendine güvenen, başarıyı tatmış bireyler olarak yetiştirmeye çabalıyoruz. Bu çalışmalarımız okuldaki motivasyonu ,birlik ve beraberliğimizi arttırıyor. Ayrıca öğrenci ,öğretmen, idareci ve veliler arasında gönül bağımızı güçlendiriyor. Böylece FKAL bir kurum olmaktan çıkıp FKAL ailesine dönüşüyor.Gecede emeği geçen tüm öğrencilerime ,Müzik öğretmeni Mustafa KILINÇ ‘ a ,Türk Dili ve Edebiyatı Şaduman DUYDUK ‘a ,Gonca  Organizasyona ve  sevgi, destek ve ilgilerini bizlerden esirgemeyen Akhisar halkına sonsuz teşekkürler.”

 


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız