KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Yaşam

14 Yaşındaki gençten bir haftadır haber alınamıyor

14 Yaşındaki gençten bir haftadır haber alınamıyor

10 Temmuz 2014 Saat: 15:57
14 Yaşındaki gençten bir haftadır haber alınamıyor
14 Yaşındaki gençten bir haftadır haber alınamıyor
DAYIOĞLU KASABI

Ayakkabıcılar sitesinde çalışan Ferhat Tıraş, Cumartesi günü iş çıkışı ustası tarafından mahalleye bırakılmasının ardından ortadan kayboldu. Evine gitmeyen ve kendisinden bir haftadır haber alınamayan Ferhat Tıraş polis tarafından her yerde aranırken, çocuğa ait bir ize rastlanılmadı. Manisa’nın merkez Yunus Emre İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde oturan Tıraş ailesi bir haftadır kayıp evlatlarının acısını yaşıyor. Baba Zeynel Tıraş, oğlunun şimdiye kadar hiç böyle bir şey yapmadığını belirterek "İlk kez bunu yapıyor. Birileri mi götürdü, kandırdılar mı bilmiyorum. Hayatından endişe ediyoruz. Polise bildirdik. Çocuk şubesi ilgileniyor zaten yaşı ufak olduğu için. Onlar da araştırıyor halen bir netice alınamadı” dedi.

Ferhat’ın bu yıl ortaokulu bitirdiğini ve seneye liseye başlayacağını anlatan Zeynel Tıraş, oğluna herhangi bir baskı kurulmadığını anlatarak şöyle konuştu: “Amcası sigara içerken görmüş. Tokat atmış bir daha sigara içme seni babana söylerim diyor ondan başka da bir şey yok. Belki ondan korktu gelmedi bilmiyorum. Yanında telefon veya başka bir şey yoktu.” Baba Tıraş, dört çocuğu olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu daha küçüktür. Kendine bakamaz. Hayatından endişe ediyoruz. Eve dönmesini istiyorum. Sigara içmişsen içmişsen vallahi seni dövmeyeceğim. Evine gel sadece bunu istiyorum. Polislere 'Allah rızası için elinizden geleni çabuk yapın' dedik. Çocuğumu bulun bana. Belki çocuğumu kandırıp dağa da götürmüş olabilirler. Ondan endişe ediyoruz yani geç olmadan bulunsun."

Oğlu için gözyaşı döken acılı anne Hüsniye Tıraş da sözlerine şöyle devam etti: “Oğlum kayıp. Allah rızası için kim görürse çocuğumu bulup getirsin. Çok perişan haldeyim. Niye gelmiyorsun anneciğim? Kimse sana bir şey söylemez. Gel evine dön evine Allah aşkına. Anneni o kadar çok seviyorsun niye gelmiyorsun? Allah rızası için dön. Kim seni kandırdı. Kim seni nereye götürdü, kimse sana bir şey söylemez dön eve. Ailen çok perişan.”

14 yaşındaki Ferhat Tıraş’ın kardeşi 8 yaşındaki Fatmagül Tıraş da abisinin fotoğrafını elinden hiç düşürmeyerek, “Abi neredeysen gel. Gelmeni istiyorum. Seni çok özledim” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız