KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

24. Açık Satranç Turnuvası Başladı

24. Açık Satranç Turnuvası Başladı

23 Mayıs 2015 Saat: 13:41
24. Açık Satranç Turnuvası Başladı
24. Açık Satranç Turnuvası Başladı
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

ÇAĞLAK FESTİVALİ 24. AÇIK SATRANÇ TURNUVASI 424 SPORCU İLE BAŞLADI

Metronom HAber Ajansı - MHA

23-31 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan 556. Çağlak Festivali, geçen hafta yapılan Briç turnuvası ardından bu hafta da 2 gün süreç olan 24. Açık Satranç turnuvası ile devam etti. Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Büyük Salon'da 4 kategoride yapılacak olan turnuvaya Büyüklerde 60, Yıldızlarda 84, Küçüklerde 130 ve Miniklerde 150 olmak üzere toplamda 424 sporcu katılıyor.

Turnuvada ilk hamleyi Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Türkiye Satranç Federasyonu Başkanvekili Yusuf Doğruer yaptı.

Özellikle yerel yönetimlerin katkıları ile satrancın büyük ilerleme kat ettiğinin altınız çizen Türkiye Satranç Federasyonu Başkanvekili Yusuf Doğruer; "Manisa il olarak ilçeleri ile birlikte satranç anlamında federasyonumuzun önem verdiği bir bölgedir. Manisa bölgemizden önemli sporcular yetişmiştir. Bu sinerji satrancın seçmeli der olma yolunda büyük bir ivme kazanmıştır. Federasyonumuz Türkiye'de en çok lisanslı sporcuya sahip bir federasyondur. bunun yanında antrenör sayımızda da ciddi bir rakama sahibiz. Sadece federasyonumuz değil özellikle yerel yönetimlerin de katkılarıyla büyük işler başarıyoruz. Burada da spora büyük önem veren ve satrancın bu şekilde sürekli ve kalıcı bir şekilde destek veren Akhisar Belediye Başkanımız Sayın Salih Hızlı'ya katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; "bugün burada sizleri Akhisar'da misafir etmekten büyük onur, gurur ve mutluluk duyuyoruz. satranç Federasyonumuzun, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve Akhisar Belediyemizin ortak organizasyonudur. Burada 450 sporcuyu bir arada görmek bizler için büyük mutluluk, satranç çok nitelikli bir spor, dolayısıyla sizlerin bunu yapıyor olmanız bizler için büyük mutluluk" dedi. Başhakem Aslan Goler'in işareti ile başlayan turnanın Başhakem Yardımcılıklarını Mesut Avcı ve Ali Kemal Turan yaparken bilgisayar hakemliğini Tamer Kocaöğüt ve Bekir Özenç yapıyor. Müsabakaların hakemliklerini ise Salim Güven, Ali Abbas Barlas, Hakkı Kule, Helin Bektaş, Hakan Karakafa, Feyzi Özcan, Adnan Balcan, Kadir Özdemir ve Mehmet tiren yaparken gözlemci olarak ise Ulusal Hakem Kıyasettin Aydın yapıyor.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız