KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

24. Açık Satranç Turnuvası Sona Erdi

24. Açık Satranç Turnuvası Sona Erdi

24 Mayıs 2015 Saat: 17:50
24. Açık Satranç Turnuvası Sona Erdi
24. Açık Satranç Turnuvası Sona Erdi
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

556.Çağlak Festivali kapsamında Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Büyük Salon’da yapılan ve 2 gün süren 24. Açık Satranç Turnuvası 424 sporcunun katılımı ile son buldu. 4 kategoride dereceye girenlere ödüllerini takdim edildi.

Büyükler kategorisinde birinci Azer Abdullayev’e Diz üstü bilgisayar ve madalya, ikinci Uğur Vatansever’e Diz üstü ve madalya, üçüncü Hasan Hulki Nalbantoğlu’na Tablet ve madalya, dördüncü Ahmet Berkin Ünlü’ye Madalya ve satranç takımı, beşinci Mehmed Kaçangar’a Madalya ve satranç takımı, en iyi bayan oyuncu Defne Sade Denfe’ye madalya ve satranç takımı hediyelerini Akhisar Belediyesi Meclis Üyesi İrfan Korkmaz takdim etti.

Yıldızlar kategorisinde birinci Kaan Kalemler’e diz üstü bilgisayar ve madalya, ikinci Kadir Akın’a 9 inc tablet ve madalya, üçüncü Atakan Çöl’e 7 inc tablet ve madalya, dördüncü Fatma Güneş Alpaslan’a madalya ve satranç takımı, beşinci Berk Çalışkan’a madalya ve satranç takımı, en iyi bayan Aleyna Pehlivan’a madalya ve satranç takımını Akhisar Belediye Meclis Üyesi Lütfi Akdağ takdim etti.

Küçükler Kategorisinde birinci Samet Çalışan’a 9 inc tablet, madalya ve satranç takımı, ikinci Burak Kaplancan’a 7 inc tablet, madalya ve satranç takımı, üçüncü Enes Kaya’ya 7 inc tablet, madalya ve satranç takımı, dördüncü Egehan Yavaş’a madalya ve satranç takımı, beşinci Baha Karadağ’a madalya ve satranç takımı, en iyi bayan Nehir Tokat’a madalya ve satranç takımını Akhisar Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Seyrek takdim etti.

En centilmen bay ve bayan sporcu kategorisinde en centilmen bayan İrem Dündar ve en centilmen bay Mustafa Yiğit Erke’ye madalya ve satranç takımı hediyelerini Akhisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Personeli Serap İşman takdim etti. Organizasyon teşvik ödülünü Gamze Çalışan’a Uluslar arası Hakem ve Turnuva Gözlemcisi Kıyasettin Aydın takdim etti.

Minikler kategorisinde ise katılan 150 minik sporcunun tamamına madalya takdim edildi.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız