KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

26.Vergi Haftası Dördüncü Gün Etkinlikleri

26.Vergi Haftası Dördüncü Gün Etkinlikleri

27 Şubat 2015 Saat: 10:41
26.Vergi Haftası Dördüncü Gün Etkinlikleri
26.Vergi Haftası Dördüncü Gün Etkinlikleri
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Fayton Hotel

Manisa Kızılay Kan Merkezi Doktorlarından Dr. Sedat Ulusoy, Hemşireler Selin Atasoy, Sadık Kılıçkaya ve ulaşım sorumlusu Türker Benli'den oluşan 4 kişilik ekip ile Akhisar Vergi Dairesinin 1.ci katında gün boyu vergi dairesi personelinden kan bağışı aldılar.

Kan ver Hayat Kurtar sloganı ile kampanyayı başlatan Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Yürekli;” 26. Vergi Haftası etkinliklerinde her yıl olduğu gibi bu yılda dairemizde Kızılay Kan Merkezine 25 ünite kan bağışı yaptık. Her an için kendimizin de kana ihtiyaç olacağını düşünerek kan vermeye çok duyarlı olmalıyız” dedi.

Köfteci Ramiz yönetim kurulu üyesi Av. Birtan Taşkınlar ve Mali Müşavirleri İlhan Poyraz, Oğuz Karabakır ile Akhisar vergi Dairesi Müdürü Mustafa Yürekli'yi makamında ziyaret ederek 26. Vergi haftasını kutladılar.

26.Vergi haftası kutlama etkinlikleri dördüncü gününde Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Yürekli, Müdür Yardımcıları Mevlüt Şadım Özer, İsmail Girgin, Gelir uzmanları Fatih Akbaba, Kemalettin Pehlivan, Z. Aysun Şafak, Birol Coşkun, Hatice Sevgi Ersöz, V.H.K.İ. Cengiz Özer, Nazife Özalp, ile birlikte Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Akhisar Temsilciliğini S.S. Akhisar Esnaf Kefalet Kooperatifi Toplantı salonunda ziyaret etti.

Vergi Dairesi müdürü Mustafa Yürekli'yi ve personelini Akhisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Akhisar Temsilci Başkanı Şerif Şen, yönetim kurulu ve üyeleri tarafından karşıladı

Ziyarette konuşan Vergi Dairesi müdürü Mustafa Yürekli;" Bir vergi haftasında daha hep beraber birlikteyiz. Biliyorsunuz bu sene 26. vergi haftasını kutluyoruz. 23 Şubat 1 Mart tarihleri arasında yapmış olduğumuz etkinlikler kapsamında sizlerle bir araya geldik. Amacımız vergi haftasında sizlerin sorunlarını dinlemek. Bizler masanın bu tarafında yer alıyoruz değer temsil ediyoruz. Sizlerde mükelleflerin temsilcileri olarak aynı işi beraber yaptığımız bir meslek mensubu bulunmaktasınız. Bu kapsamda hem sizlerle bir arada olmak hasret gidermekten mutlu oluyoruz. Malum defterlerin kapanması yeni defterlerin açılması beyannamelerin verilmesi işiniz gerçekten yoğun. En yoğun olduğunuz dönemlerde Ocak Şubat Mart ayları diye düşünüyorum.

Akhisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Akhisar Temsilci Başkanı Şerif Şen;" 26.Vergi haftası kutlama etkinliklerinin dördüncü gününde bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bizlerde Akhisarlı Muhasebeciler olarak, 26. Vergi Haftanızı kutluyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

Saat 15.00'te Mükellef ziyaretlerinde Yükseliş Al. İç. Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu başkanı Yüksel Eryolu'nu Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Yürekli, Müdür Yardımcısı, İsmail Girgin, Gelir uzmanları Ramiz Özer, Ahmet Cavaş, Mehmet Ersin Emin, Gelir Uzman yardımcısı Mehmet sabancı, Veznedar Metuş Gül, V.H.K.İ. Hüsniye Özbek, Pembegül Okyay, ile birlikte ziyaret etti. Yükseliş Al. İç. Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu başkanı Yüksel Eryolu'na Kurumlar vergi rekortmenlerinde ilk 10'da yer aldığı için Vergi dairesi Müdürü Mustafa Yürekli, tarafından çiçek ve teşekkür belgesi verildi.

Saat 16.30'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe başkanı İbrahim Uğurlu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Yurtseveri ve yönetim kurulu üyeleri yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Yürekli'yi makamında ziyaret ederek 26. Vergi haftasını kutladılar. Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri Vergi dairesi personelinin 26. Vergi haftasını karanfil dağıtarak kutladılar.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız