KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

5. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Sergisi Akhisar’da Açıldı.

5. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Sergisi Akhisar’da Açıldı.

2 Eylül 2014 Saat: 12:11
5. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Sergisi Akhisar’da Açıldı.
5. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Sergisi Akhisar’da Açıldı.
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Belediyesi Fuaye Salonundaki sergi açılışına Manisa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Çebi, Akhisar Belediyesi Başkan Vekili Zafer Aşkın, Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Akif Şenyürek, Akhisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa ve çok sayıda davetli katıldı.

İl Müdürü Hasan Çebi açılış konuşmasında “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından, 2009 yılından itibaren “Tarım ve İnsan” başlığı altında fotoğraf yarışması düzenleniyor. Tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini amaçlayan fotoğraf yarışmasında; “Genel, Öğrenci, Çiftçi, Denizbank ve Bakanlık Personeli” kategorilerinde binlerce fotoğraf yarışıyor. Değerlendirmenin ardından dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 81 il merkezinde sergileniyor. İlçe Müdürlüğümüzün talebi üzerine bu sene sergiyi Akhisar’da açtık. Sergide 769 katılımcının, 3 bin 158 fotoğrafla yarıştığı yarışmada dereceye giren eserler sergilenmektedir.” dedi.

Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Akif Şenyürek ise “ Köyden şehre göçlerin yaşandığı, insanların tarımdan uzaklaşmaya başladığı günümüzde vatandaşlarımızın kendileri için bir saat ayırıp sergiyi gezmeleri durumunda  fotoğraflarda kendilerinden bir şeyler bulacaklarını düşünüyorum” dedi.     

Fotoğraf sergisi 1- 5 Eylül tarihleri arasında  Akhisar Belediyesi Fuaye Salonunda 8.00  - 17.00 saatleri arasına ziyaret edilebileceği belirtildi.  

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız