KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Adliyeler Arası Futbol Turnuvasında Aşıkpaşaspor Şampiyon Oldu

Adliyeler Arası Futbol Turnuvasında Aşıkpaşaspor Şampiyon Oldu

25 Nisan 2015 Saat: 16:10
Adliyeler Arası Futbol Turnuvasında Aşıkpaşaspor Şampiyon Oldu
Adliyeler Arası Futbol Turnuvasında Aşıkpaşaspor Şampiyon Oldu
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Akhisar Merkez ve Mülhakat Adliyeler Arası Üçüncü Halı Saha Futbol Turnuvasında Aşıkpaşaspor şampiyon oldu. Final maçı Aşıkpaşaspor ile Golbastı FC arasında oynandı. İlk yarıda Golbastı FC, devreye Aşıkpaşaspor karşısında 1-0 önde girdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Aşıkpaşaspor üst üste bulduğu gollerle müsabakadan 4-2 galip gelerek şampiyon olurken, Golbastı FC ikincilikte kaldı.

İlk karşılaşma saat 20.00’de üçüncülük, dördüncülük maçı Gördes Adliyespor ile Soma Gücü arasında oynandı. 1-1 biten karşılaşmada Gördes Adliyespor, Soma Gücü’nü 7-6’lık Penaltı atışlarıyla üstünlük sağlayarak turnuvada 3.cü oldu.

Final maçı saat 21.00’de Golbastı FC ile Aşıkpaşaspor arasında oynandı. Golbastı FC ilk yarıda bulduğu golle devreye 1-0 üstün girdi. İkinci yarıda oyuna hızlı başlayan Aşıkpaşaspor üst üste bulduğu gollerle Aşıkpaşaspor, Golbastı FC karşısında 4-2 galip gerek turnuvada şampiyon olurken, Golbastı FC ikincilikte kaldı.

Okur Sporyum halı saha Tesislerinde oynanan Mülhakat Adliyeler Arası Üçüncü Halı Saha Futbol Turnuvası turnuvasına futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Futbol şöleninde izleyiciler 19 golü keyifle izlediler. Çok çekişmeli geçen Adliyeler Arası Üçüncü Halı Saha Futbol Turnuvası, final müsabakasını Akhisar Adliyesi Bilgi İşlem Teknisyeni Kemal Erdeş yönetti.

Turnuvada konuşan Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner;” Geleneksel hale getirdiğimiz Akhisar Merkez ve Mülhakat Adliyeler Arası Üçüncü Halı Saha Futbol Turnuvasını final maçlarıyla bitirmiş olduk. Turnuvaya katılan bütün takımlara, oyunculara, izleyenlere ve gayret gösterenlere teşekkür ediyorum. Bizim amacımız yargıda birlik ve beraberliği sağlamak için 3 yıldan buyana geleneksel hale getirdiğimiz bu turnuvayı inşallah bizlerden sonra da devam edecek ona inanıyoruz. Akhisar ve Mülhakat Adliyelerimiz bu turnuvayı daha güzel günlere devam ettirecekler. Bu turnuvanın tek bir galibi varsa da galip geleni yargı çalışanlarıdır, hakimler, savcılardır birde mensuplarıdır. Bütün meslektaşlarımı bu turnuvaya katkı sağladıkları için tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Yine Adliyemizin çalışanlarına, turnuvaya katılan değerli avukatlara, gayret gösteren hakemimize, hakem heyetimize ve izleyicilere teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Turnuvada şampiyon olan Aşıkpaşaspor futbol takımının şampiyonluk kupa ve madalyalarını Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, turnuvada ikinci olan Golbastı FC’ye kupa ve madalyalarını Akhisar Adalet ve Komisyon Başkanı ve Ağır Ceza Reis’i Aytaç Ballı, Üçüncü olan Gördes Adliyespor’un kupa ve madalyalarını Soma Cumhuriyet Başsavcısı Mahir Kaygısız verdi. Turnuvada az gol yiyen Soma Gücü kalecisi İdris Çöz’e eldivenleri Kırkağaç Hakimi Cüneyt Gökoğlu, Turnuvada 12 golle gol kralı olan Talha Altıntop’a ayakkabıyı Soma Hakimi Ayetullah Erol verdi. Turnuvanın komite başkanı Başsavcı Bekir Şahiner, Cezaevi Müdürü Uğur Salt, Akhisarhaber İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Kenan Molla ve Turnuvada tüm maçları hatasız yöneten Kemal Erdeş’e plaketleri Akhisar Adalet ve Komisyon Başkanı ve Ağır Ceza Reis’i Aytaç Ballı, Akhisar Savcısı Ali Erdal Güneri, Kırkağaç Savcısı Uğur Ataluk, Soma İcra Müdürü Birol Katırcıoğlu tarafından verildi.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız