KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Afem Gsk Dansçıları İftar’da Buluştu, Belgelerini Aldı

Afem Gsk Dansçıları İftar’da Buluştu, Belgelerini Aldı

17 Haziran 2016 Saat: 14:26
Afem Gsk Dansçıları İftar’da Buluştu, Belgelerini Aldı
Afem Gsk Dansçıları İftar’da Buluştu, Belgelerini Aldı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Afem Gsk Dansçıları İftar’da Buluştu, Belgelerini Aldı

Metronom Haber Ajansı - MHA

Akhisar Folklor Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (AFEM GSK) dansçıları ve aileleri ile birlikte iftar yemeği düzenledi.

AFEM GSK’nın düzenlediği iftara, “Şehit Hüseyin Efe ve Zeybekleri” Projesinde yer alan dansçılar ve aileleri katıldı. Düzenlenen iftarda kursiyerler yıl boyunca katıldıkları halk oyunları kursunun belgelerini de kulüp başkanı Samet Gögen’in ellinden aldılar.

Akhisar Şatafat Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 60 kişi katıldı. İftarın yapılmasının ardından yıl boyunca düzenlenen etkinlikler ile ilgili slayt gösterisi düzenlendi. Duygusal anların yaşandığı gecede, 4 Haziran 2016 Cumartesi günü Akhisar Belediyesi Gölet Dev Öğrenci Amfi Tiyatro da sergilenen “Şehit Hüseyin Efe ve Zeybekleri” gösterisinin videosu izlendi. Sunumların ardından AFEM GSK Başkanı Samet Gögen yaptığı konuşmasında; “Bir yıl boyunca usanmadan, yılmadan çalışmalarımıza ve etkinliklerimize katılan herkese teşekkür ederim. Sene başında koymuş olduğumuz hedeflerimize ulaşmanın sevincini yaşıyorum. Belki çok büyük olay olmaya bilir ama yokluklar ve imkansızlıklar içerisinde bu tür bir projenin altından başarıyla kalmak sevinç verici olduğunu bildirmem gerekir. Her şey sizlerin sayesinde, sizler olmasaydınız bu kadar anlamlı ve güzel projeyi şekillendiremezdik. Başta sizlere ve sonrasında ailelerinize bizlere göstermiş oldukları sabırdan dolayı teşekkür ederiz. AFEM GSK olarak bu tür çalışmalarımızın devamını getireceğimize inanmanızı ve bu büyük ailenin içerisinde sürekli bulunmanız gerektiğini bildirmek isterim. Herkese çok teşekkür ederim.” Dedi.

AFEM GSK Başkanı Samet Gögen yaptığı konuşmasının ardından AFEM GSK olarak tüm dansçılara kurs bitirme belgelerini takdim etti. Dansçıları temsilen Salih Porsuk ve Özay Alkan, AFEM GSK Başkanı Samet Gögen’e eşofman takımı ve tişört hediye etti.

Samet Gögen ise derneğinin 2011 yılında kurulduğunu ve 2012 yılından itibaren diyalog halinde olduğunu bildirdiği, kulübe gerek yılsonu etkinliklerinde gerekse Akhisar’da düzenledikleri uluslararası festivalde vermiş oldukları destekten ve iki yılda açmış oldukları kurslara katılan Akhisar Kredi Yurtlar Kurumunun (KYK) eski müdürü olan Salih Porsuk ve Dereköy İlköğretim Okulunda Türkçe Öğretmeni olan eşi Nimet Porsuğa Akhisar’dan Dikiliye taşınacak olmalarından dolayı çerçeveli resimlerini hediye etti.

Gecenin sonunda kursiyerler belgeleriyle birlikte kulüp başkanı ve halk oyunları antrenörü olan Samet Gögen ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız