KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

AFEM GSK Halk Oyunları Kurslarına Başlıyor

AFEM GSK Halk Oyunları Kurslarına Başlıyor

27 Ekim 2014 Saat: 12:22
AFEM GSK Halk Oyunları Kurslarına Başlıyor
AFEM GSK Halk Oyunları Kurslarına Başlıyor
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Folklor Eğitim Merkezi ( AFEM ) ücretsiz Zeybek-Harmandalı kurslarının kayıtlarına uzun bir süre önce başlamıştı. AFEM'in verdiği bilgiye göre 27 Ekim 2014 Pazartesi akşamı saat 19.00 da Gazi-A. Vehbi Bakırlıoğlu İlköğretim Okulunun çok amaçlı salonunda çalışmalarına başlıyor. 16 yaş ve üzeri tüm vatandaşlara Harmandalı ve Zeybek oyunlarını öğretmeyi planlayan AFEM GSK katılmayı düşünün herkesi halk oyunları çalışmalarına bekliyor.

Ege kültürünün yaşatılmasına ve her yaş grubunun bu kültüre sahip çıkmasına inandığını dile getiren AFEM GSK Başkanı aynı zamanda Halk Oyunları Antrenörü olan Samet GÖGEN " Bizler Akhisar da halk oyunlarının gençlerimiz ve küçüklerimiz sayesinde belli bir seviyeye geldiğini biliyoruz. Artık yetişkin bireylerinde kültürüne sahip çıkacağına inanıyoruz. Biz kulüp olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. 16 yaşında olan ve 16 yaş üzerindeki herkesi halk oyunları çalışmalarımıza bekliyoruz. Kurslarımızı ücretsiz gerçekleştireceğiz. Amacımız kültürümüzün yaşatılması ve canlı tutulması. Doğu da, Karadeniz de ve Trakya da vatandaşlarımız yöresel oyunlarını şenliklerde, eğlencelerde ve düğünlerde nasıl oynuyor ise bizde en azından Akhisar da bunu gerçekleştirmeliyiz. Katılacak kursiyerlerimiz sayesinde bizlerinde kültürümüze birazda olsa katkısı olursa ne mutlu bize. Katılmayı düşünenler Kulübümüzün Facebook sayfasından ve 0 506 866 38 60 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler." dedi.

Kurs kayıtlarının devam edeceğini dile getiren kulüp yetkilisi, kurslar başladıktan sonra da katılmayı düşünenleri çalışmalara dahil edebileceklerini söyledi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız