KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

AGEM’de Ziller Çalıyor

AGEM’de Ziller Çalıyor

27 Ağustos 2014 Saat: 15:55
AGEM’de Ziller Çalıyor
AGEM’de Ziller Çalıyor
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Atatürk Gençlik ve Eğitim Merkezi (AGEM) Yükseköğretime Geçiş Sınavı ve Lisans Yerleştirme Sınavlarına hazırlanan öğrenciler için hızlandırma kurslarına başlıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, AGEM bünyesinde YGS ve LYS sınavlarına yönelik öğrencilerini hazırlamak için hızlandırma kursu açıyor. TEOG tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından YGS ve LYS için çalışmalarına hız verdiklerini belirten AGEM Dershane Sorumlusu Cihan Tibukoğlu, “TEOG sonuçlarının açıklanmasının ardından geçtiğimiz günlerde YGS ve LYS sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz için bir sınav gerçekleştirdik. Sınava giren öğrencilerimizin aldıkları puanlara göre, sınıflarımızı belirledik. Bu doğrultuda YGS ve LYS için; 3 sınıfımız Türkçe-Matematik öğrencilerimize, 2 sınıfımız sayısal öğrencilerimize ve 1 sınıfımız Sözel öğrencilerimize hazırlandı. Mevcut sınıflarımızda toplam 96 öğrencimize kurs vereceğiz” diye konuştu.

Başarı Ödüllendiriliyor

AGEM Dershane Sorumlusu Tibukoğlu, “Yıl içinde öğrencilerimize yapacağımız seri deneme sınavları olacak. Bu sınavlar öğrencilerimizin seviyelerini ölçmek adına önemli. Fakat sınav sonuçlarının ayrı bir önemi var. En başarılı 12 öğrencimize Atatürk Gençlik Merkezi (AGM) faaliyetlerinden yararlanma fırsatı sağlayacağız. Öğrencilerimize böyle güzel bir sürprizimiz olacak” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız