KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Ağustos Dönemi Kayıtları Başladı

Ağustos Dönemi Kayıtları Başladı

10 Temmuz 2014 Saat: 11:01
Ağustos Dönemi Kayıtları Başladı
Ağustos Dönemi Kayıtları Başladı
DAYIOĞLU KASABI

Karabulut Yüzme kurslarına katılan yüzmeyi öğrenmeye çalışan 6 ile 17 yaş arası çocuk ve gençler hem sıcaktan bunalmıyor hem de suyun ve serinliğin tadını çıkarıyorlar.

Sıcak yaz günlerinde en eğlenceli işlerden biri yüzmek. Karabulut Yüzme kurslarına katılan yüzmeyi öğrenmeye çalışan 6 ile 17 yaş arası çocuk ve gençler  hem sıcaktan bunalmıyor hem de suyun ve serinliğin tadını çıkarıyorlar.

EN EĞLENCELİ SPOR YÜZME

Yaz aylarında yapılabilecek en eğlenceli spor olarak bilinen yüzme ile ilgili açıklamalarda bulunan Yüzme  Havuzları  Sorumlu Müdürü Güngör Verili  yüzme kurslarına kayıtta yoğun talep yaşadıklarını ancak eğitim kalitesi gereği kontenjanı sınırlı tuttuklarını belirtti.  Yüzme eğlenceli ancak tehlikeli bir spor. Eğer gerekli eğitimi almazsanız tehlikeli, eğitimini alırsanız eğlenceli hatta en eğlenceli yaz sporu diyebiliriz. Çocuklarımız gerekli eğitimlerini uzman eğitmenlerimizden aldıktan sonra yaz günlerinde bu sporun güzelliklerinin tadını çıkarıyorlar.

Kurslara gösterdikleri ilgiden dolayı Akhisar halkına teşekkürlerini ileten Verili “ Temmuz ayı kurslarında ikinci haftaya devam ediyoruz. Ağustos dönemi kayıtları da başladı. Sınırlı sayıda kursiyer kabul ediyoruz”dedi.

Ağustos Dönemi Kayıtları Başladı

Eğitim kalitesini yüksek tutmak amacıyla kontenjanı doksan kişi ile sınırladıklarını belirten verili  çocuklarını yüzme kursuna göndermek isteyen ailelerin kurs kayıt dönemini takip etmelerini istedi.

Güngör Verili yaptığı açıklamada yüzme kurslarına devam eden öğrencilerin emin ellerde olduğuna vurgu yaparak konusunda son derece bilgili ve deneyimli yüzme eğitmenlerinin işlerini severek yaptıklarını ifade etti.

Yüzme eğitmeni Burcu Kuşoğluları yüzme eğitimi ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. "Özellikle küçük yaşlarda görülen sudan korkma alışkanlıklarını eğlenceli oyunlarla kolayca yeniyoruz. Bir süre sonra bakıyorsunuz sudan korkan çocuklar havuzdan çıkmak istemiyor. Biz eğitmenler olarak kursiyerlerimizi en temel  kurallardan başlayarak su sporlarında başarılı bir yol çizebilecek konumun başlangıcına getirebiliyoruz.  Aileler son derece istekli. Çocuklarının yüzmeyi öğrenmesini  isteyen veliler kontenjanları birkaç günde doldurdular. Ben diğer eğitmen arkadaşlarım Deniz Kaytanlı, Emine Sağlam ile birlikte kursiyerlerimizle devam ettiğimiz yüzme kurslarından keyif aldığımızı belirtmek isterim."

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız