KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Ahmet Tınazlı, Basınla Buluştu

Ahmet Tınazlı, Basınla Buluştu

21 Ağustos 2015 Saat: 16:48
Ahmet Tınazlı, Basınla Buluştu
Ahmet Tınazlı, Basınla Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Ahmet Tınazlı, Basınla Buluştu

Metronom Haber Ajansı-MHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Başkanlığına talip olduğu partililerce söylenen Ahmet Tınazlı, Akhisar yerel basın mensuplarıyla Babalı Garden Park Restaurantında bir araya geldi. Ahmet Tınazlı;" Ben bir yerlere aday olmak için İlçe başkanlığına aday olmayacağım" dedi.

Babalı Garden Park Restaurantında yapılan kahvaltıda Ahmet Tınazlı ile arkadaşları CHP Akhisar Belediye Meclis Üyesi Lütfü Akdağ, Besim Dutlulu, Ekrem Kayserili, Besim Dutlulu, Akhisar eski İlçe Tarım Müdürü Bedri Türk ve Akhisar yerel basın mensupları katıldı.

Kendi biyografisini anlatarak sözlerine başlayan Ahmet Tınazlı;" Akhisar'da doğup büyüdüm. Misak-ı Milli Ali Şefik Ortaokulu ve Akhisar Lisesi'ni bitirdim. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler fakültesini bitirdim. Esnaflık geleneğinden gelen bir ailenin esnaflık yapan bir üyesiyim. 8-10 yıllık Akhisar dışında büyük şirketlerde çalışma durumum oldu. Daha sonra tekrar Akhisar'a döndüm" dedi.

CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA TALİBİM

CHP İlçe başkanlığına adayım diyen Ahmet Tınazlı;" Cumhuriyet Halk Partisi'nde kongre süreci başladı. Kesilme ihtimali erken seçim ihtimalinden dolayı büyük olsa da şuan da partimizden gelen talimatla prosedür işlemeye devam ediyor. Delege seçimlerimizle birlikte Pazartesi günü Akhisar'da süreç başlıyor. Bu sürecin sonunda da Akhisar'da bir ilçe başkanı ve yönetim kurulu seçilecek. Ben ilçe başkanlığına talibim. Cumhuriyet Halk Partisi çok dinamik, hayatın gerçeklerini anında kavrama yeteneğine sahip ve bunu partinin işleyiş sürecine de yansıtma kabiliyetine sahip bir parti. Dolayısıyla alttan gelen değişim talebi, partililerimizle yaptığımız görüşmeler, bizimde çalışmalarımızı partili arkadaşlarla paylaşıyor olmamız tabandan gelen değişim talebi bizi bu yola sevk etti. Resmi açıklamayı ilerleyen günlerde partide yapacağız" dedi

İSTİFA EDEREK HİÇBİR YERE ADAY OLMAYACAĞIM

Ahmet Tınazlı;" Bizim bir hedefimiz var. Hedefimiz partiyi büyütmek. Çünkü biz Akhisar'da bu kadar olmamalıyız. Partiye yönelebilecek böyle bir kitle varken biz bunu nasıl kendimize çekebiliriz. Bizim hedefimiz bu. Her yönetim kurulu üyesinin görevi olacak. Şuan da iş planı ve görevler var ama çerçevenin içi boş. Demokrasi ve özgürlüğün olduğu yerde kimsenin her hangi bir hakkını elinden alamazsınız. Ben insanların karşısına çıktığımda Bizim bir siyasi anlayışımız var. Bizim gücümüz halk olmalı. Ben görevde olduğum süre içerisinde istifa ederek hiç bir yere aday olmayacağım. Yönetim kuruluna dahil olacak arkadaşlarımdan da aynısını isteyeceğim. En temel ilkemiz budur. Tüm parti üyelerimizden mahallelerinde yapılacak olan delege seçimlerine özel ilgi göstermelerini istirham ediyorum" dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız