KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Ahmetli Büyükşehir ile Büyüyecek

Ahmetli Büyükşehir ile Büyüyecek

25 Ekim 2014 Saat: 16:32
Ahmetli Büyükşehir ile Büyüyecek
Ahmetli Büyükşehir ile Büyüyecek
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan’ı makamında ziyaret etti. Ahmetli ilçesinde Büyükşehir Belediyesi ile Ahmetli Belediyesi görev, yetki ve sorumluluğunda olacak cadde, sokak ve parklar ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Genel Sekreter Halil Memiş, “Büyükşehir Belediyesi olarak devir işlemleri ile ilgili her türlü kolaylığı sağlıyoruz. Ortak hareket ederek tüm sorunları beraber ortadan kaldıracağız” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, ilçe gezilerine Ahmetli ile devam etti. İlçelerin görev ve yetki dağılımını belirlemek ve yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleşen ziyarette, Memiş’e MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Emine Müge Kuğu, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu ile birlikte Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır da eşlik etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, ilk olarak Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Ahmetli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Orhan Karabina da hazır bulundu. Gerçekleştirilen toplantıda ilçede Büyükşehir yetki ve sorumluğunda olacak olan cadde ve sokaklarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Büyükşehir Belediyesi’nin de Ahmetli Belediyesi’nden İtfaiye istasyonu yer isteği belirtildi. İtfaiye personeli istihdamı ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Genel Sekreter Halil Memiş, “Eksik noktalar elbette olacaktır. Önemli olan bu eksiklerin hızlı bir şekilde belirlenmesidir. Daire başkanlarımızla birlikte gezmemizin nedeni de budur” diye konuştu.

Gençlik Merkezi Ahmetli için çok önemli

Ahmetli’deki öğrenci fazlalığına dikkati çeken Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Ahmetli’ye yapılabilecek bir Alışveriş Merkezi ve Gençlik Merkezi’nin bu ilçeye çok büyük bir potansiyel sağlayacağını belirtti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de, bu projelerin gerçekleştirilmesi için ortak alınacak kararların süreci hızlandıracağını belirtti.

MASKİ’ye personel istihdamı sağlanacak

MASKİ ile ilgili her türlü işlemin bitmek üzere olduğunu belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, “Ahmetli ilçemizin MASKİ ile ilgili tamamlanması gereken konu MASKİ’ye devredilecek personel ile istihdamı sağlanacak personelin sayıları konusunda ortak hareket edersek, eksik kalan bu sorunu da çözmüş olacağız” diye konuştu.

Projeler Hazır

Ahmetli Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıda, Ahmetli Çayı Rekreasyonu, Kanal boyu projesi, Atatürk Bulvarı’nın çalışmaları ve Ahmetli Meydanı’ndaki düzenlemeler ile ilgili ihalesi çıkarılacak ve protokolleri imzalanacak projeler masaya yatırıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, “İlçelerimize siyasi ayrım yapmadan sadece hizmet için gidiyoruz, çünkü biz Manisa’ya hizmet için buradayız” diye konuştu.                    

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız