KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Basınla Buluştu

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Basınla Buluştu

13 Aralık 2014 Saat: 12:36
AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Basınla Buluştu
AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Basınla Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 5. olağan kongre ardından güven tazeleyen İsmail Hakkı Şenyiğit ve ekibi Akhisarlı yerel ve ulusal basın temsilcileri ile buluştu. Akhisarlı basın mensupları ile istişare yapan İsmail Hakkı Şenyiğit yeni dönemde basın ile daha uyumlu ve koordineli bir çalışma içerisinde olacaklarını her türlü isteklerini de değerlendireceklerini kaydetti.

Şenyiğit yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; “17 Aralık 2011 tarihinde yapılan 4. Olağan Kongre ile Akhisar İlçe başkanlığı görevine seçilen İsmail Hakkı Şenyiğit ve teşkilatı seçimlerin ardından çalışmalarına başladı.

İstişare dayanışma ve samimiyeti, siyasi başarının temel noktası kabul ederek her platformda birlik ve beraberliğin merkezinin teşkilat olduğu vurgusuyla hareke eden Akhisar ilçe Teşkilatı mahalle yönetim ve sandık kurullarını yeniden yapılandırmıştır.

Sivil toplum kuruluşları kanaat önderleri ve Akhisar’ın sosyal dinamikleriyle birlikte çalışmalar gerçekleştirip siyasetin nabzını tutarak her kesimden insanımızla iç içe ve diyalog halinde olmuştur.

Teşkilat binasını yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş çalışmaların ferah ve modern bir ortamda gerçekleştirmelerini sağlamıştır.

Partimizin kurucu üyeleri meclis üyeleri gibi görev almış emeği geçmiş bütün a sevdalılarla teşkilat çatısı altında istişare ve dayanışma içinde olabilmek için Akhisar Ak Parti ilçe teşkilatı gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerde aile olma duygusuyla hareke etmiş her görüş fikir ve özeleştiriye daima açık olmayı şiar edinmiştir.

Ak Parti Akhisar İlçe Teşkilatı yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları ile 10! mahallede her yıl geleneksel olarak düzenlenen mahalle hayırlarının tamamın F’ gerçekleştirmiştir.Düğün, cenaze, merasim ve tüm özel günlerinde her kesimden vatandaşımızın yanında olmaya çalışmış, vatandaşlarımızın her türlü sevincini üzüntüsünü paylaşmayı vazife bilmiş büyük ak parti ailesinin paylaştıkça büyüyeceği inancını yitirmeden, yolu samimiyetten geçen herkesle kucaklaşmıştır.

Üye çalışmalarını aralıksız sürdürüp özverili çalışmalar neticesinde İsmail Hakkı Şenyiğit’in göreve geldiğinde üye sayısı 10995 olan Ak Parti Akhisar ilçe Teşkilatı, yılda bu rakamı 2’ye katlayarak 21339 üye sayısına ulaştırmayı başarmıştır.

Ak Parti Akhisar İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanımız İsmail Hakkı Şenyiğit önderliğinde il başkanımız Sn. Murat Baybatur, koordinatör Milletvekilimiz Sn. Nesrin Ulema Manisa milletvekillerimiz ve Genel Merkezimizle sürekli istişare içinde ‘olmuş teşkilat çalışmalarını her daim bu istişare ve bilgilendirmeler çerçevesinde gerçekleştirmiştir.

Akhisar uzun yıllar sonra Türkiye Cumhuriyetinin bir Başbakanını ağırlamanın haklı gururunu Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız olan Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile yaşamıştır.

30 Mart yerel seçimleri için tüm üyeleri ile birlikte organize bir şekilde hareket eden Akhisar Ak Parti ilçe Teşkilatı ev ev, mahalle mahalle, köy köy gece gündüz demeden ziyaret ederek 2009 yılında %28 olan oy oranını 2014’de %36’ya çıkararak belediye başkanımız Salih Hızlı’yı 3.ncü kez Akhisar Belediye Başkanı olarak seçtirmeyi başarmıştır.

Ramazan ayı boyunca teşkilatı ile birlikte iftar teravih ve sahurlara katılarak, Akhisar’ımızın manevi atmosferinde milletimizin dualarına ortak olduk.

10 Ağustos 2014 cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde gruplar halinde çalışma rt saha çalışmalarında uygulayarak, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanlığına giden yolda destekleyen, gece gündüz demeden bütün gayretiyle çalışan, emeği geçen, bütün ak parti sevdalıları 10 ağustos gecesi zaferin haklı gururunu teşkilat binamızın önünde hep birlikte yaşamıştır.

Teşkilatımızın vazgeçilmez unsurlarından olan kadın kolları başkanlığımız gerçekleştirdikleri sosyal projelerle ilçe teşkilatımıza her daim destek olmuş ve zenginlik katmıştır.

Geleceğin teminatı gençlerden oluşan Akhisar Ak Parti Gençlik kolları B ilçemizde her kesimden genç kardeşimize örnek olacak davranış tutum ve faaliyetlere imza atarak Akhisar’da Ak Partinin her daim emin ellerde olacağının umudunu tüm partililerimize göstermiştir.

Genel Başkanımız Sn. Ahmet Davutoğlu ve Genel Merkezimizin gerçekleştirdiği istişareler sonucunda 5. Olağan Kongre için Akhisar Ak Parti İlçe Başkanı adayı olarak belirlenen, ilçe Başkanımız İsmail Hakkı Şenyiğit ve tüm yol arkadaşlarıyla, 2023 2051 ve 2071 hedeflerinin yeni ve büyük Türkiye sinde üzerine düşen bu şerefli ve asil sorumluluğu bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada gereken bütün gayret. ve hassasiyetiyle taşıyacağını siz değerli Ak Parti ailesinin önünde bütün inancıyla bir kez daha onur duyarak belirtmenin mutluluğu içerisindedir” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız