KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Ak Parti Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Ak Parti Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

10 Ağustos 2014 Saat: 21:51
Ak Parti Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi
Ak Parti Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi
DAYIOĞLU KASABI

Türkiye’de ilk kez yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ardından Akhisar İlçe Seçim Başkanlığı kesin sonuçları açıkladı. Akhisar’da 381 sandıkta 124 Bin 44 seçmenden 103 Bin 456 kişi oy kullanırken 2 Bin 256 kişinin oyu geçersiz olduğu bildirildi.

Kesin sonuçların ardından Akhisar genelinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan 45 Bin 198, Ekmeleddin İhsanoğlu 52 Bin 844 ve Selahattin Demirtaş 3 Bin 158 oy aldı.

Kesin sonuçların açıklamasının ardından AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir parti lokal binası önünde toplanan vatandaşlara seslendi.

AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit; “Allah bugünleri bizlere nasip ettiği için çok şükür ediyoruz. Hamd olsun, bugünlere emeği geçen başta Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız, Meclis Üyelerimiz yönetim kurulu, gençlik, kolları, kadın kolları, mahalle temsilcilerimiz, yönetimler ve AK Parti gönüllüleri bu zor yolda virajlı yolda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Türkiye’de milletimiz bir Cumhurbaşkanını seçti, bizler de Akhisarlılar olarak bir tarih yazdık. Bunlarda sizlerin katkıları çok büyüktür. Bizler tek başımıza hiçbirşeyiz, ancak sizlerle herşeyiz. Bu gücü hep beraber yaşadık” dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ise yaptığı konuşmada; “bu sokak ve bu cadde bir çok şeye şahit oldu, bugün de burada tarihi anları birlikte yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa Cumhurbaşkanını seçiyor ve Cumhurbaşkanını seçti, Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya köşküne hep birlikte uğurladık, hepinizden Allah razı olsun. Tabiki bu bir ayrılık değil, hiç bir zaman da olmayacak, inşallah bu canımız bu tende olduğu sürece bizler Başbakanımız ile birlikte olmaya devam edeceğiz, bu sözü de buradan veriyoruz.

AK Parti 14 Ağustos 2001 tarihinde yola çıktığında şöyle bir söz söylemiştik, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bugün burada bu sözü tutmanın gururunu yaşıyoruz, geriye dönüp baktığımızda hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığına hep birlikte şahit ediyoruz. Başbakanımızdan Allah razı olsun, kendilerine teşekkür ediyoruz. Teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz, çünkü bu sözü hep birlikte tuttuk. Bu sözümüzü tutabilmek için gece, gündüz demedik, yağmur, çamur, sıcak, Ramazan demedik sadece sözümüzü tutmak için yollara düştük ve sözümüzü tutmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

YİNE YENİ ZAFERLERE HEP BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ

Türkiye yeni bir döneme girdi, yeni Türkiye için yollara koyulduk, yeni bir dönem inşallah 29 Ağustos’tan itibaren başlayacaktır. Buna sizlerin de katkısı büyük oldu. İnşallah ilçe başkanımızın başkanlığında yeni süreçlere yine yeni zaferlere hep birlikte imza atacağız. Birliğimizi bozmayacağız, birileri birliğimizi bozmak için onlar da gece gündüz demiyorlar, her türlü fitneyi çıkartıyorlar. Ama milletimiz bizimle beraber, inananlar bizimler beraber, coğrafyamızda bütün islam ülkeleri bizimle beraber mağdur olan coğrafyada dünyadaki bütün ülkeler bizimle beraberdir. 2015’de daha fazla çalışacağız. Bütün 77 milyonun, bütün inanların duası sizinle ve bizimle beraber” dedi.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız