KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

AK Parti’den Sandığına Sahip Çık Toplantısı

AK Parti’den Sandığına Sahip Çık Toplantısı

6 Haziran 2015 Saat: 20:55
AK Parti’den Sandığına Sahip Çık Toplantısı
AK Parti’den Sandığına Sahip Çık Toplantısı
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek Milletvekilliği Genel Seçimi’nde görev alacak AK Parti sandık görevlilerine, AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığı tarafından eğitim verildi. Eğitime yaklaşık 650 sandık görevlisi katıldı.

AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ahmet Aydın yönetiminde, İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, seçim İşleri Komisyon üyeleri tarafından verilen eğitimde, sandık görevlileri, müşahitler, kat sorumluları ile gönüllü sandık görevlilerine seçim günü neler yapmaları gerektiği hususunda bilgilendirme yapıldı.

Saat 15.00 ile 17.00 arasında Akhisar Topi Kardeşler Çaldiri turizme ait Otel tütün Salonunda yapılan programa, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Karaoğlu, AK Parti ilçe yönetimi ile sandıklarda AK Parti adına görev yapacak kişiler katıldı.

Eğitim toplantısının açılışında konuşan AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, 7 Haziran Pazar günü yapılacak seçimlerde sandıklarda görev alacakların sandıklarına iyi sahip çıkması gerektiğine vurgu yaptı. Sandıklarda AK Parti adına görev alacak kişilerin seçimin gerçek kahramanları olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Şenyiğit; “AK Parti’nin her bir kademesinde görev alan teşkilat mensuplarımızla, sandık görevlilerimizle birlikte hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Çok özverili bir çalışma içerisindeyiz. Bunda hepinizin katkısı çok büyük. Allah hepinizden razı olsun. Bu kadar hummalı çalışmamızın neticesini 7 Haziran’da sizlerin eline teslim edeceğiz. 7 Haziran’da bütün çalışmalarımızın karşılığını sandıklarda göreceğiz. İnşallah 7 Haziran günü Akhisar’ın milli iradesine sahip çıkacak olan sizlersiniz ve sizlerle birlikte Akhisar yeniden tarih yazacak” dedi.

“SANDIKLAR SEÇİMİN NAMUSUDUR”

‘Sandıklar seçimin namusudur’ sözüyle seçimin önemine vurgu yapan AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Uğur Aydemir, seçimlerin sandıkta kazanıldığı gibi sandıkta kaybedilebileceğini belirtti.

Aydemir; “7 Haziran`da yapılacak seçimlerin kahramanları sizler olacaksınız. Dolayısıyla bugünki toplantımız çok önemlidir. Unutmayınız seçimler sandıklarda kazanılır ve sandıkta kaybedilir. Sandıklar seçimin namusudur. Bu namusu koruma görevi sizlere verildi. Dolayısıyla sizler çok önemli bir görevi üstlenmişsiniz. Lütfen bunun çok ama çok önemseyiniz. Sizler seçimlerin huzur içerisinde güven içerisinde gerçekleşmesine de yardımcı olacaksınız. Bunun için kurallara dikkat etmelisiniz. Seçimlerde sorumluluğunuzu bileceksiniz. Bina, salon ve kat sorumluları olarak birbirimizi iyi tanımalısınız. Birbirinize hızla ulaşabilmeniz için birbirinizin telefonlarını almalısınız. Oy kullanmaya gelenleri güler yüzle ve tatlı dille karşılamalısınız. Yaşlı, hasta ya da bedensel engellilere yardım etmeyi bir insani görev bileceksiniz” ifadelerine yer verdi.

Akhisar Haber - Köroğlu Giyim

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız