KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

AK Parti İlçe Başkanı Şenyiğit, Güven Tazeledi

AK Parti İlçe Başkanı Şenyiğit, Güven Tazeledi

16 Kasım 2014 Saat: 18:09
AK Parti İlçe Başkanı Şenyiğit, Güven Tazeledi
AK Parti İlçe Başkanı Şenyiğit, Güven Tazeledi
DAYIOĞLU KASABI

AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığı 5. Olağan kongresi Şehit Necdi Şentürk Parkı içi Belediye Sinemasında yapıldı. Seçim sonunda 388 delege oy kullanırken 261 oy İsmal Hakkı Şenyiğit ve 127 oy Cemal Gürmen aldı.

AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit; kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek başarılar diledi.

Akhisar’da 3 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; bu dönem zarfında Akhisar layık bir görev üstlendiklerini dile getirdi. AK Parti’nin yerel kalkınma hamlesi olarak başlattığı vizyon, 2009 yılında marka şehirler ile ve 2014 yılında da büyük medeniyet ile devam ettiğini belirten Başkan Hızlı; AK Parti Belediye mensupları olarak bu genel tablonun içerisinde yer aldıklarını ifade etti. Yaptıkları hizmetler ile vizyonu yüksek bir marka şehir haline gelen Akhisar’daki çalışmaları hep birlikte yaptıklarının altını çizen Başkan Hızlı; AK Parti ailesi olarak büyük memnuniyet duyduklarını kaydetti. Tüm kongreleri kardeşlik içerisinde atlattıklarını belirten Hızlı, 5. Olağan kongreyi de kardeşlik ve barış içerisinde geride bırakacaklarını kaydetti.

Birlik ve beraberlik mesajları veren AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur yaptığı açıklamada; “Genel başkanımız değişti, bakanlarımızın bir kısmı değişti, genel başkan yardımcılarımızın bir kısmı değişti ama görünüyorsunuz ki hiçbir sıkıntı yaşamadan hamd olsun bu süreci atlattık. Önümüzdeki süreçte kavgasız, gürültüsüz, hiçbir sıkıntı çıkmadan geçireceğiz. 30 Mart’ta ve 10 Ağustos’taki malum seçimlerde yaşadıklarımızı hiç birimiz unutmadık ve unutmayacağız da, buna göre tedbir almamız gerekiyor. Bu süreçlerin ardından iftiralar olacak, ayak oyunları olacak, karanlık odalarda anlaşmalar olacaktır. Bizler bu süreçte dikkatli olmamız gerekiyor. Birlik ve beraber olarak tedbirimizi alacağız” dedi.

Teşkilatın her kademesinde görev aldığını altını çizen TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ise hiçbir zaman makam ve mevki peşinde olmadıklarını ifade ederek birlikte ve beraberliğin her kademede önemine vurgu yaptı. Akhisar’daki en önemli yatırımların bir tanesinin Gördük Barajı’nın olduğunu ifade eden Milletvekili Aydemir; bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini, planlamasının bittiğini, projelerinin bittiğini ve en kısa sürede de ihale aşamasına geçeceğini kaydetti. Seçimlerden önce demiryolunun şehir dışına alınması konusunda söz verdiklerini hatırlatan Aydemir, bugün bu sözü tutmanın onur ve gururunu yaşadıklarını kaydederek, yakında temelini hep birlikte atacaklarını belirtti. Aday olan her iki listeye de başarılar dileyen Aydemir, herkesin tek hedefinin olduğunu bunun da AK Parti’yi biraz daha ileri taşımak olduğunu ifade etti.

Yaklaşık 9 aydır Manisa AK Parti’nin koordinatörlüğü görevini yürüttüğünü ifade eden AK Parti İzmir Milletvekili Nesri Ulema Manisa’yı yakında tanıma fırsatını ilk defa bulduğunu belirtti. Milletvekili Ulema; 5. Kongrelerde “Yeni Türkiye, Yeni Güç, Hedef 2023” diyerek yola çıktıklarını ifade ederek; bugün 81 ilde toplam 1051 kongrenin yapıldığını kaydetti.

Akhisar’ın yer yönü ile başarılı bir şehir olduğunu ifade eden TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber; üçüncü dönemini icraatları ile taçlandıran Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya başarılar diledi. Akhisar Belediyespor’un da başarılarından bahseden Milletvekili Berber; Akhisar’ın Türkiye’de Anadolu’nun sesi olduğunu ifade etti.

3 dönemdir yerel belediyelerde AK Parti farkını kıt imkanlar olmasına rağmen nasıl büyük hizmetler verdiğine değinen AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi artık ülkenin ekonomik ve sosyal olarak ayaklarını sağlam bir şekilde yere bastığını kaydetti.

Zeytinciliğinin kalbinin Akhisar olduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Akhisar ve insanının çok çalışkan olduğunu ifade etti. 2023 ve sonrasına kadar bu iktidarın milletin başında olacağını ifade eden Gül, eski ve yeni Türkiye karşılaştırmalarından örnekler sundu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız