KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

AK Parti İlçe Teşkilatı İftar’da Buluştu

AK Parti İlçe Teşkilatı İftar’da Buluştu

7 Temmuz 2014 Saat: 10:43
AK Parti İlçe Teşkilatı İftar’da Buluştu
AK Parti İlçe Teşkilatı İftar’da Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akhisar İlçe Teşkilatının iftar yemeğinde buluştu. Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Büyük Salonda düzenlenen İftar Yemeğine AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve Muzaffer Yurttaş, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, sivil toplum örgütleri temsilcileri, parti üyeleri ve birçok vatandaş katıldı.

Gölet Büyük Salon katılımcılara yetmezken, salonun bahçesi de katılımcılarla doldu taştı. İftar yemeği programı sonrası söz alan İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit konuklara katılımları için teşekkür ettiğini ve Soma’da yaşanan faciada hayatını kaybeden 301 madenciden 5 madencinin Akhisar’da bulunduğunu ve bunların ailelerinde iftar yemeğine katıldığını kaydetti.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Uğur Aydemir ise yaptığı konuşmada Ramazan ayında yardımlaşmayı en üst seviyeye çıkarmak gerektiğini belirterek yardımlaşmayı önce aileden başlayarak daha sonra çevreye genişleyerek coğrafyaya kadar yardım elinin uzatılması gerektiğini kaydetti.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ise yaptığı konuşmada; “Çok değerli sivil toplum örgütleri, muhtarlarımız dolayısıyla Akhisar böylesi güzel bir fotoğrafı ortaya koydu. Bu güzel sofrayı ortaya koyan ikram eden değerli ilçe başkanımız ve çalışma arkadaşlarına içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri için tüm Manisa teşkilatlarımız gönüldaşlarımız hep beraber çalışacağız. Yerel seçimlerde yaşadığımız mahcubiyeti hiç değilse sadece Manisa’da başarılı olmak değil Türkiye’de dereceye girmek için kendimize bir hedef koymamız gerekiyor. İnşallah 10 Ağustos akşamı bugün anketler her ne kadar yüzde 53, yüzde 55 oranında seçim sonuçlarını gösterse, tahmin etseler de inanıyorum ki sandıkta da çıktıktan sonra sayın Başbakanımız, Genel Başkanımı, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın en az yüzde 65 oy oranı ile seçmiş olacağız.  Böylesi yüksek hedef bize moral olmalıdır” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Manisa Milletvekilleri Soma’da hayatını kaybeden maden işçileri aileleri ile birlikte oldu. Programın ardındna Gölet Camisinde Soma'da hayatını kaybeden maden işçileri için mevlüt okutuldu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız