KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

AK Parti İlçe Teşkilatı Polis Haftasını Kutladı

AK Parti İlçe Teşkilatı Polis Haftasını Kutladı

7 Nisan 2016 Saat: 17:13
AK Parti İlçe Teşkilatı Polis Haftasını Kutladı
AK Parti İlçe Teşkilatı Polis Haftasını Kutladı
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

AK Parti İlçe Teşkilatı Polis Haftasını Kutladı

Metronom Haber Ajansı - MHA

AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Akhisar Belediyesi Başkanı Salih Hızlı, Polis Teşkilatı'nın 171. Kuruluş Yıl Dönümü sebebiyle Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar'ı ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi İrfan Korkmaz, Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Karaoğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Şükran Füzün, Mehmet Kantarlı, Ali Kızıl, Yalçın Çalışkan, Halit Ekerbiçer, İbrahim Akarsu, Mustafa Pekçetin ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Bozdağ katıldı.

Başkan Şenyiğit, Emniyet Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı olması vesilesiyle 10 Nisan Polis Haftalarını kutladı. Vatan savunmasın da şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan Rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Şenyiğit, emniyet güçlerinin yaptıkları işin değeri hiç bir şeyle ölçülemeyeceğini belirtti. Türkiye'nin zor bir virajdan geçtiğinide belirten AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit görevleri başındaki polislerimizin morallerinin her daim yüksek olması için hükümet olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Salih Hızlı ise vatandaşın can ve mal güvenliği, emniyetini ve huzurunu sağlamanın kolay bir iş olmadığını kaydederken, insanların huzur içerisinde yaşamalarını sağlamak ve huzuru sağlamanında paydaşı olmanın güzel bir haz olduğu düşüncesini aktardı.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ileten Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar'da AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'in gayretleri ile Akhisar'a kazandırılan yeni hizmet binası için katkısı olan herkese teşekkürlerini iletti.

 



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız