KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Ak Parti Manisa İlçe Belediye Başkanları Akhisar'da Toplandı

Ak Parti Manisa İlçe Belediye Başkanları Akhisar'da Toplandı

16 Kasım 2014 Saat: 13:29
Ak Parti Manisa İlçe Belediye Başkanları Akhisar'da Toplandı
Ak Parti Manisa İlçe Belediye Başkanları Akhisar'da Toplandı
DAYIOĞLU KASABI

Adalet ve Kalkına Partisi (AK Parti) Manisa ilçeleri belediye başkanları Akhisar’da yapılacak olan 5. olağan kongre öncesi bir araya gelerek istişare yaptı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül’ün katıldığı toplantı Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanında bulunan Kafe’de yapıldı. AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Uğur Aydemir, Recai Berber, İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Muzaffer Yurttaş, İl Başkanı Murat Baybatur ve ilçe belediye başkanları ile belediye meclis üyeleri katıldı.

AK Parti Akhisar İlçe Kongresi öncesi tertiplenen toplantıda belediyelerin sıkıntı ve problemlerine cevap aramak için toplandıklarını ifade eden Murat Baybatur; “Belediye başkanlarımız ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte bir araya geldik. Belediyelerimizin yaşadıkları sıkıntılar ve problemleri ile alakalı çok derinlemesine girmeden başkanımıza soru-cevap şeklinde sohbet etmek için burada bir araya geldik. Son olarak burada bizlere ev sahipliği yapan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Milletvekili Uğur Aydemir ve İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit’e teşekkür ederim” dedi.

Güzel ve şirin ilçemiz Akhisar’da genel kurul öncesi bir araya geldik. Seçimleri geride bıraktık, Manisa olarak sonuç itibari ile Belediye Meclis Üyeleri olarak çoğunluğa sahibiz, bunun yanında ilçe olarak da en çok belediyeye sahip parti konumundayız. Çalışmalarımızı ve eksikliklerimizi gözden geçirip daha iyi planlarsak inşallah daha iyi sonuçlar ortaya koyacağımıza inanıyorum. Bizlerin bugün burada toplanmamızın nedeni sizlerin dertlerini, sıkıntılarını ve problemlerini dinleyip çözüme ulaştırmak içindir. İleri ki zamanlarda ise yine Büyükşehir belediye meclis üyelerimiz ile yerinde ve merkezde çeşitli bilgilendirme toplantıları yapılacaktır” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız